Connect with us

HANDBAL

Tadici, după remiza de la Craiova. “Puteam câştiga, dar o jucătoare de la noi a jucat aproape tot meciul pentru adversar”

În etapa a IV-a, HC Zalău a remizat la SCMU Craiova, însă putea obţine mai mult, având în vedere că a condus la trei goluri în minutul 55. După punctul obţinut, Gheorghe Tadici s-a declarat mulţumit, însă antrenorul a avut şi motive să fie nemulţumit de jocul slab prestat de Loredana Vartic. Tadici a fost deranajat şi de evoluţia pe care a avut-o Lazic, dar şi extremele dreapta

HC Zalău are un început bun de campionat. În patru etape, în care a jucat acasă cu CSM Slatina şi trei meciuri în deplasare, la Brăila, Mioveni şi Craiova, gruparea de sub Meseş a strâns 7 puncte.

HC Zalău a plecat neînvinsă şi de pe terenul Craiovei, unde scorul final a fost 20 – 20. Sălăjencele puteau obţine mai mult având în vedere că au condus la trei goluri în minutul 55.

“Este un punct important luat în faţa unei echipe valoroase, care are jucătoare cu experienţă ca şi Zamfir, Ţicu, Bac sau Loken. Au trei portari foarte buni, extreme la fel şi din punct de vedere al lotului nu putem să ne comparcăm sub nicio formă. Noi suntem cu 11 jucătoare sub 23 de ani şi asta spune foarte multe. E un lucru bun că din două deplasări am făcut 4 puncte, poate chiar peste aşteptări. E un rezultat pozitiv pentru noi la Craiova, fiindcă acum 4 zile am avut o altă deplasare lungă, la Mioveni. Sunt mulţumit de ce am reuşit în aceste patru etape. Dacă stăm şi ne uităm în spatele nostru sau în preajma noastră sunt echipe bune, cu bugete mult mai mari”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Antrenorul de la HC Zalău a avut şi motive să fie nemulţumit, în special de jocul prestat de Loredana Vartic. “Puteam câştiga acest meci, dar la fel de bine puteam pierde. Am avut o jucătoare, pe Vartic, care a jucat tot meciul pentru Craiova. Nu a fost în stare să marcheze din poziţie de inter. Sunt nemulţumit de ea, de Lazic, de extremele dreapta. Chiar dacă au dat goluri, au avut câte 7 – 8 ratări în aceste patru meciuri, din situaţii foarte clare, de unu la unu”, spune Tadici.

După patru etape, Liga Naţională intră într-o pauză pentru a face loc pregătirii Naţionalei, care joacă cu Insulele Feroe şi Austria, în preliminariile Campionatului European.

Următoarea rundă este programată pe 16 octombrie, când HC Zalău va juca pe teren propriu cu Minaur Baia Mare. “Este greu fiindcă jucătoarele îşi ies din formă. Am intrat într-un ritm şi acum stăm şi doar ne pregătim două săptămâni. Este greu să menţi echipa într-o formă sportivă”, precizează Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL