Connect with us

DIVIZIA A1

Ultima repetiţie înainte de startul sezonului. SCM Zalău participă la Memorialul “Radu Zamfirescu”

Vicecampioana României se află în faţa ultimelor trei jocuri amicale înaintede începerea campionatului. De joi şi până sâmbătă, SCM Zalău va fi prezentă la turneul de la Craiova, unde se va duela cu SCMU Craiova, Steaua şi “U” Cluj

După Cupa Explorări şi Cupa Zalăului, SCM Zalău participă la un nou turneu amical, de data aceasta unul mai puternic, unde va avea ocazia să joace cu două contracandidate la medalii, Steaua Bucureşti şi SCMU Craiova

De joi şi până sâmbătă, vicecampioana României va fi prezentă la Memorialul “Radu Zamfirescu” de la Craiova, unde pe lângă Steaua şi SCMU Craiova, va mai juca cu “U” Cluj. În prima zi a turneului, SCM Zalău va întâlni SCMU Craiova şi va avea ocazia să îşi ia revanşa după înfrângerea aspră pe care a suferit-o în urmă cu câteva zile, la Zalău.

Vineri, SCM Zalău va juca cu Steaua, o altă formaţie cu pretenţii din Divizia A1, iar sâmbătă va întâlni Universitatea Cluj.

Vor fi primele meciuri amicale, în care antrenorii vor avea la dispoziţie toţi jucătorii.

“Vom aborda turneul de la Craiova cu tot lotul, însă nu putem spune că acesta va fi adevăratul examen pentru noi, deoarece nu ne-am prea antrenat în formulă completă. Adevăratul examen va fi odată cu primele meciuri oficiale din campionat”, spune managerul Adi Feher.

Programul turneului de la Craiova:

Joi, ora 16.00: Steaua – “U” Cluj

Ora 18.30: SCMU Craiova – SCM Zalău

Vineri, ora 16.30:

SCM Zalău – Steaua Bucureşti

Ora 19.00: SCMU Craiova – “U” Cluj

Sâmbătă, ora 10.30: SCM Zalău – “U” Cluj

Ora 13.00: SCMU Craiova – Steaua

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1