Connect with us

LIGA I

Revenire de marcă pentru Michelin

Condusă în etapa a II-a de către Sport Boys, care la pauză avea 5 – 2, Michelin a făcut o repriză secundă excelentă, în care a marcat patru goluri la rând şi a câştigat cu 6 – 5. După două etape, în Divizia A1, trei echipe au maxim de puncte, Squadra Azzura, Dandonia şi Onorel Alex Service


Meciuri tari, cu goluri multe, în etapa a II-a din Liga A1. Cel mai disputat joc a fost  cel dintre Michelin şi Sport Boys, în care s-au marcat 11 goluri, dar a avut loc şi o răsturnare de scor spectaculoasă.

Prima repriză a aparţinut celor de la Sport Boys, care a început cu elan şi a marcat cinci goluri în primul sfert de oră. Marius Muntean şi colegii săi au condus cu 5 – 2 la pauză, dar nu a fost suficient pentru a obţine un rezultat pozitiv.

Partea secundă a avut o altă desfăşurare. Michelin a jucat mult mai exact, a revenit rapid în joc, iar în final s-a impus cu 6 – 5 şi a bifat prima victorie din acest campionat.

Michelin – Sport Boys 6 – 5 (2 – 5)

Au marcat: Alex Fanca (‘13), Ciprian Recian (‘14 şi 39), Daniel Cadar (‘46) şi Gabriel Cozea (‘31) şi Raul Brânduşan (‘40), respectiv Dan Ciobică (‘5), Marius Muntean (‘6, 8 şi 15) şi Vlad Copceac (‘13)

Michelin: Marius Coste – Raul Brândaş, Vasile Cherecheş, Daniel Cadar, Alexandru Fanca, Gabriel Cozea, Ciprian Recian, Claudiu Murg şi Ioan Mureşan. Delegat: Daniel Cadar

Sport Boys: Adrian Solomonean - Dan Ciobică, Alexandru Rus, Emil Păşcuţă, Alin Lazăr, Vlad Copceac, Răzvan Mate, Andrei Fărcaş şi Marius Muntean. Delegat: Alin Lazăr

Arbitri: Lorin Latiş şi Ştefan Bîrjac

Amănunte de la fiecare meci din cele patru Ligi din cadrul Campionatului de Minifotbal Onix Sălaj, în fiecare ediţie a ziarului Sportului Sălăjean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I