Connect with us

FOTBAL

Credit pentru antrenor. George Zima continuă pe banca lui SCM Zalău

Chiar dacă au fost unele discuţii în ce priveşte o posibilă despărţire de antrenor, după şedinţa avută cu managerul Marius Paşca, George Zima a primit în continuare credit şi va pregăti echipa şi în următoarele jocuri. Se vor lua măsuri împotriva jucătorilor, care riscă să fie sancţionaţi pentru parcursul slab din ultimele trei etape


După ultimele rezultate, în cadrul SCM Zalău s-a iscat o tensiune, iar după partida cu Lotus Băile Felix antrenorul George Zima a răbufnit şi a avut o reacţie dură.

Tânărul tehnician a precizat că la echipă se întâmplă multe lucruri negative din cauza cărora s-a ajuns în această situaţie şi a lăsat să se înţeleagă că asupra sa se pune o presiune din partea unor persoane din anturajul clubului pentru a pleca de la echipă.

Toate aceste probleme s-au discutat luni, când managerul Marius Paşca i-a chemat pe antrenori la raport.

Chiar dacă au fost unele discuţii în ce priveşte o posibilă despărţire de antrenor, după şedinţa de luni, George Zima a primit în continuare credit şi va pregăti echipa şi în jocurile următoare. Cei care riscă să fie sancţinaţi sunt jucătorii pentru cele trei înfrângeri care au dus echipa pe locul 6.

“Nu suntem mulţumiţi de rezultat, de joc, de cele două cartonaşe roşii şi vom lua măsuri la nivel de lot. Este o situaţie delicată dar nu am luat în calcul despărţirea de antrenor. Are în continuare sprijinul nostru. Am stat de vorbă cu el şi mai urmează să stăm de vorbă şi cu domnul primar”, a spus Marius Paşca.

Antrenorul nu şi-a pierdut speranţa şi are încredere că SCM Zalău poate reveni din nou în primele locuri.

“Suntem într-o situaţie grea, atât ca rezultate cât şi ca prestaţii. În cele două jocuri de acasă nu mi-am recunoscut echipa şi nu am arătat atât de rău în niciun joc de pregătire sau la început de sezon. Am luat foarte multe goluri pe greşeli personale, situaţii simple de joc care nu pot fi interpretate în halul acesta. Cu siguranţă că ne-am pierdut încrederea, dar totul se întâmplă din vina noastră şi trebuie să strângem rândurile. Toate aceste lucruri m-au pus pe gânduri şi am identificat unele probleme în cadrul grupului. Îmi doresc mult să reuşesc să iau deciziile cele mai bune pentru a redresa echipa, dar am nevoie ca jucătorii să înţeleagă mesajele mele, ce îmi doresc de la ei şi să punem pe primul loc binele echipei”, spune George Zima. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL