Connect with us

DIVIZIA A1

Primul “duş rece” nu îl sperie pe managerul Adi Feher. “Înfrângerea cu Craiova nu are nicio relevanţă”

Chiar dacă în primul meci mai tare, vicecampioana a pierdut cu 3 – 0, Adrian Feher spune că aceste jocuri de pregătire nu au nicio relevanţă şi este convins că gruparea de sub Meseş va arăta mai bine începând de la următorul turneu


Cinci meciuri amicale a disputat până acum SCM Zalău. Vicecampioana s-a duelat de două ori cu Explorări Baia Mare şi Unirea Dej, iar cea mai tare confruntare de până acum a fost cu SCMU Craiova, o contracandidată la medalii.În primul meci mai tare, SCM Zalău s-a recunoscut învinsă de Craiova.

Oltenii s-au impus cu 3 – 0 la Cupa Zalăului, dar acest rezultat nu îl sperie pe managerul Adrian Feher, fiind vorba doar de un joc amical.

Un joc de pregătire, în care şi vicecampioana a avut unele momente bune, însă nu a putut conta pe doi jucători importanţi, Cristian Palacios şi Stojan Iliev.

“Cei de la SCMU Craiova sunt într-un alt stadiu al pregătirii faţă de noi, iar ei deja au disputat câteva meciuri tari, cu Arcada Galaţi şi cu Steaua. Ne-au lipsit doi jucători, Palacios şi Iliev, dar nu este o problemă, fiindcă a fost doar un joc amical. Oricum, SCMU Craiova este o favorită la medalii. Pentru noi aceste jocuri sunt antrenamente şi nu ne prea interesează rezultatele. În afară de un aspect, jocul echipei a fost mulţumitor. Suntem pe drumul cel bun  şi se mai pot regla lucrurile. Aceste jocuri nu au nicio relevanţă, ca exemplu, anul trecut am câştigat noi un amical la Craiova. Am condus cu 10 – 6 în setul trei, dar şi cu 22 – 19. Scorul a fost strâns, iar pentru noi a fost un meci bun de pregătire. Îmi pare rău că nu am câştigat unul sau două seturi să putem să ne antrenăm mai bine. Rezultatul nu dă nicio garanţie că va fi la fel şi într-un meci oficial”, ne-a declarat Adrian Feher.

SCM Zalău mai are la dispoziţie o săptămână să se pună la punct, până la startul campionatului urmând să mai participe la un turneu amical, la Craiova.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1