Connect with us

FOTBAL

Antrenorii de la SCM Zalău, chemaţi la raport!

După trei înfrângeri la rând şi după tensiunile care a apărut la echipă, George Zima şi Alexandru Pop sunt chemaţi în faţa conducerii pentru a prezenta un raport vizavi de parcursul şi problemele din ultima perioadă. Întâlnirea dintre cei doi tehnicieni şi managerul Marius Paşca va avea loc în această după-amiază

Trei înfrângeri la rând a înregistrat SCM Zalău, iar sâmbătă a fost umilită pe teren propriu de Lotus Băile Felix. Zălăuanii au pierdut la scor de neprezentare, iar după această umilinţă, apele s-au agitat şi mai tare sub Meseş.

La final de meci, antrenorul George Zima a lăsat să se înţeleagă că la echipă sunt multe lucruri negative din cauza cărora s-a a ajuns în această situaţie. Însă pentru a lămuri situaţia şi a lua unele decizii în beneficiul clubului, cei doi antrenori au fost chemaţi la raport, urmând să aibă în această după-amiază o discuţie cu managerul Marius Paşca.

“Azi voi avea o întâlnire cu cei doi antrenori şi am cerut un raport vizavi de parcursul în cele cinci etape. Am cerut mai multe lucruri să le clarificăm şi să vedem care este cauza problemelor care sunt la echipă. Am pierdut trei meciuri la rând, dar nici jocul echipei nu ne mulţumeşte. Am încasat două cartonaşe roşii în ultimele trei etape şi asta denotă o lipsă de concentrare a jucătorilor. Sper să avem o analiză corectă cu cei doi antrenori şi voi vedea ce măsuri se vor impune. Suntem dezamăgiţi de locul în clasament şi suntem departe de ceea ce ne dorim noi”, ne-a declarat Marius Paşca.

În urma şedinţei de azi, la SCM Zalău se poate lăsa cu demiteri la nivelul băncii tehnice. “Am datoria ca şi manager să fac o radiografie exactă împreună cu antrenorii şi apoi voi înainta directorului executiv şi Comitetului Director anumite propuneri care consider că sunt necesare”, spune Marius Paşca.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL