Connect with us

Culturism

FOTO&VIDEO. Prestaţie meritorie pentru Ana Maria Baidoc la un puternic concurs de culturism şi fitness – Bikini Fitness

Chiar dacă se află la început de drum, sportiva din Zalău a făcut o figură frumoasă pe scena de la Dej, cu ocazia participării la puternicul concurs internaţional de culturism şi fitness “Pro Nutrition Grand Prix”

Pentru prima dată în carieră, Ana Maria Baidoc s-a aflat la startul unui Campionat Naţional de Culturism şi Fitness. Deşi pentru ea a fost o noutate, sportiva de la CS Alfa Zalău a avut o prestaţie încurajatoare, astfel că la categoria Bikini Fitness s-a clasat pe locul 7.

La concursul internaţionalPro Nutrition Grand Prix” de la Dej, zălăuanca a avut o prezenţă apreciabilă, clasându-se pe locul 8 la Bikini Fitness (cat. 161 cm).

Sigur, rezultatul nu a fost unul extraordinar, dar a fost unul care îi dă speranţă pentru viitor, cu atât mai mult cu cât concurenţa la competiţia de la Dej a fost una acerbă.

“Am trăit momente magice, alături de oameni de poveste. Au fost sentimente ce mi-au umplut sufletul de bucurie şi care îmi dau încredere să merg mai departe pentru că am cei mai frumoşi oameni lângă mine! Clar, am avut ceva mai bună galerie! Sper să fie cu progres pentru noi toţi”, a menţionat sportiva după concursul la care a fost susţinută frenetic de apropiaţi.

Ana Maria Baidoc este Personal Trainer la o sală din municipiul Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Culturism