Connect with us

FOTBAL

Bucurie la Şimleu. “Pentru noi egalul este un rezultat bun, dar puteam şi câştiga cu Minaur”

Sportul Şimleu este neînvinsă în Seria a X-a, după ce a remizat şi cu liderul Minaur Baia Mare. Punctul obţinut îi mulţumeşte pe şimleuani, dar Sportul putea da lovitura în faţa celei mai puternice echipe din serie, având o ocazie mare pe final de meci

Sportul Şimleu a strâns 9 puncte în cinci etape şi este neînvinsă în Seria a X-a. Gruparea de sub Măgură a ieşit de pe teren neînvinsă şi după duelul cu Minaur Baia Mare, dar cu puţină şansă, şimleuanii puteau câştiga, având în vedere că în ultimele minute au avut o bară.

“A fost un meci frumos, pe care cu puţină şansă îl puteam câştiga, dar după joc rezultatul este echitabil. Am avut ocazii şi noi, dar şi ei. Este un egal care ne mulţumeşte. Am jucat cu liderul, care de opt meciuri nu a pierdut. Minaur Baia Mare are un lot foarte bun, iar pentru noi este un rezultat bun. Chiar dacă au fost condiţii mai grele, jucătorilor le-a stat capul la fotbal nu la alte lucruri. Se munceşte bine şi asta se vede şi în meciuri”, ne-a declarat preşedintele Ioan Gurzău.

La Sportul Şimleu situaţia intră în normalitate, după ce jucătorii şi-au încasat o parte din bani.

“Încep să se rezolve problemele. S-au achitat trei prime, dar şi un salariu, iar săptămâna viitoare jucătorii îşi vor mai primi un salariu şi intrăm în normalitate”, anunţă preşedintele.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL