Connect with us

FOTBAL

George Zima, reacţie dură după ultima înfrângere. “Se întâmplă lucruri pe care nu le pot controla. Nu voi demisiona”

După a treia înfrângere consecutivă, tehnicianul a răbufnit şi a spus că la echipă se întâmplă multe lucruri negative din cauza cărora SCM Zalău a ajuns în această situaţie. Tânărul antrenor a lăsat să se înţeleagă că asupra sa se pune o presiune din partea unor persoane din anturajul clubului pentru a pleca de la echipă. Cu toate acestea Zima este ferm şi spune că nu va demisiona, astfel că îi aşteaptă pe cei din conducere la discuţii pentru a găsi soluţia cea mai bună

George Zima, antrenorul care a făcut minuni la Sportul Şimleu, iar mai apoi a fost la câteva secunde de a promova Zalăul în Liga a II-a, nu pare să mai fie agreeat de toate persoanele de la SCM.

Ce-i drept, pe tânărul antrenor nu îl mai ajută nici rezultatele, cu toate că are susţinerea jucătorilor, lucru care aceştia l-au arătat la Baia Mare.

Trei eşecuri la rând a înregistrat SCM Zalău, dar după înfrângerea cu Lotus Băile Felix, tehnicianul a răbufnit şi a avut o reacţie dură vizavi de situaţia de la club.

“Se întâmplă lucruri pe care nu le pot controla şi toate se leagă în mod negativ. Nu vrea să îmi caut scuze, dar îmi doresc ca iarba să se tundă atunci când trebuie, să ni se spele hainele, să nu ni se anuleze cantonamentele, iar jucătorii să nu fie amendaţi înainte de joc pentru că au purtat nişte tricouri cu mesaje de susţinere la adresa mea”, a reacţionat George Zima.

Antrenorul a lăsat să se înţeleagă că asupra sa se pune o presiune din partea unor persoane din anturajul clubului pentru a pleca de la echipă. George Zima este însă ferm şi spune că nu va demisiona, astfel că îi aşteaptă pe cei din conducere la discuţii pentru a găsi soluţia cea mai bună.

“Sper din suflet să se ia deciziile cele mai bune pentru binele clubului! Dacă problema principală este George Zima să îşi asume conducerea şi să vină să discutăm, eu nu îmi dau demisia. Au fost multe orgolii personale în ultimele săptămâni care şi azi s-au întors împotriva noastră ca şi club. Trebuie să se facă un şoc la echipă şi dacă schimbarea antrenorului este soluţia cea mai bună trebuie găsită varianta corectă pentru toată lumea”, ne-a declarat George Zima.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL