Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu, egala liderului Minaur Baia Mare!

Formaţia şimleuană a scos un rezultat mare în disputa cu cea mai puternică echipă din Seria a X-a. Elevii lui Dacian Nastai au remizat, scor 1 – 1 cu gruparea din Baia Mare, astfel că Sportul Şimleu este prima echipă din acest campionat care îi fură puncte liderului

Sportul Şimleu este pe cai mari. După două victorii în deplasare, gruparea de sub Măgură a reuşit un rezultat mare şi cu Minaur Baia Mare. Sâmbătă, la Şimleu, formaţia antrenată de Dacian Nastai a remizat cu liderul Seriei a X-a, care avea maxim de puncte după patru etape.

Chiar dacă a întâlnit cea mai puternică echipă din Seria a X-a, Sportul Şimleu a jucat fără teamă. Drept urmare, şimleuanii s-au apropiat periculos de mai multe ori de poarta lui Gudea, iar în minutul 20 au reuşit să deschidă scorul. A fost un autogol a lui Oiţă, după o centrare lungă, fază la care şi Mansour a băgat piciorul la minge, însă ultimul care a atins balonul a fost jucătorul de la Minaur.

După doar 13 minute, Minaur a şi egalat şi a surprins defensiva adversă cu o centrare în gura porţii, iar la finalizare a apărut Donca.

În a doua repriză, ambele echipe au avut ocazii. Sportul Şimleu a avut-o pe cea mai mare, în mintul 87, când George Pop a nimerit transversala din lovitură liberă de la aproximativ 25 m.

S-a terminat 1 – 1, iar Sportul Şimleu rămâne neînvinsă pe teren propriu de când joacă în Liga a III-a. Cu acest punct, şimleuanii ocupă locul 5, cu 9 puncte acumulate, iar în etapa următoare vor juca în deplasare la Lotus Băile Felix.

Sportul Şimleu – Minaur Baia Mare 1 – 1 (1 – 1)

Au marcat: Oiţă (20 – aut.), respectiv Donca (33)

Sportul: Paul Cosma – Pedro Roberto Paul, Alex Negrea, Marius Leitan, Ismael Guiti, George Florin Pop, Claudiu Petruș, Răzvan Paul Pop, George Contras, Gueye Mansour, Cătălin Vaida. Rezerve: Jozef Sipos – Vlad Opriș, Gabriel Caba, Luigi Pop, Alexandru Petruș, Alexandru Crișan, Ionuț Pascu, Zoltan Lazar, Marc Lukacs. Antrenor: Dacian Nastai

CS Minaur: Alexandru Gudea – Antonio Lung (Ciprian Duruș – min. 56), Gabriel Oiță, Mihai Lazăr, David Simion, Denis Matei, Mircea Donca, Adrian Micaș (Romario Rus – min. 82), Alin Văsălie, Viorel Chinde (, Sergiu Ciocan – min. 56), Gabby Batchabi-Nana (Ciprian Stanciu – min. 56). Rezerve neutilizate: Raul Baila – Adrian Bura, Milian Urs, Valer Giurgiu, Arthur Teut. Antrenor: Ciprian Danciu

Foto: CS Minaur Fotbal

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL