Connect with us

DIVIZIA A1

Vicecampioana SCM, doar locul 2 la Cupa Zalăului

Formaţia antrenată de Marius Lazăr şi Andrei Păun a câştigat cu 3 – 0 disputele cu Explorări Baia Mare şi Unirea Dej, dar în derby-ul turneului a fost învinsă clar de SCMU Craiova. Oltenii au câştigat toate meciurile cu 3 – 0 şi s-au clasat pe primul loc, în timp ce SCM Zalău a ocupat locul 2, urmată de Unirea Dej

Primul examen mai dificil pentru vicecampioana României din perioada de pregătire a fost cu SCMU Craiova, la Cupa Zalăului. În faţa unei contracandidate la medalii, zălăuanii au pierdut cu 3 – 0, însă în unele momente elevii lui Marius Lazăr şi Andrei Păun au arătat bine. Scorul a fost strâns în toate cele trei seturi, adjudecate de olteni la 23, 22 şi 24.

Cu 3 – 0 a câştigat SCMU Craiova atât partida cu Explorări Baia Mare, cât şi cu Unirea Dej, reuşind să se claseze pe primul loc.

SCM Zalău a încheiat turneul cu o victorie, tot un 3 – 0 cu Explorări Baia Mare. Disputa a fost mai echilibrată în primul set, decis la 22, însă în setul doi şi trei, SCM s-a impus la 13 şi 18.

Zălăuanii au terminat turneul pe locul 2, în timp ce Unirea Dej s-a clasat pe locul 3, reuşind să câştige cu Explorări Baia Mare.

Pentru SCM Zalău urmează săptămâna viitoare ultimul turneu de pregătire, care va avea loc la Craiova.

Rezultatele de la Cupa Zalăului:

Explorări Baia Mare – SCMU Craiova 0 – 3

SCM Zalău – Unirea Dej 3 – 0 (17, 16, 10)

Unirea Dej – Explorări Baia Mare 3 – 1

SCM Zalău – SCMU Craiova 0 – 3 (-23, -22, -24)

SCMU Craiova – Unirea Dej 3 – 0

SCM Zalău – Explorări Baia Mare 3 – 0 (22, 13, 18)

SCM: Aleksandar Minic, Bruno Bello Ruivo, Volodymyr Kovalchuk, Tudor Balu, Andrei Mihalescu, Rareș Bălean, Liviu Râpeanu, Bogdan Preda, Vlad Cuciureanu, Mihai Coasă, Mihail Mărgineanu și Cristian Porumb. Antrenori: Marius Lazăr (principal) şi Andrei Păun (secund)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1