Connect with us

HANDBAL

Raluca Kelemen, asaltată de oferte. Preţul pentru care poate pleca de la HC Zalău

Aflată la HC Zalău din 2017, “portăriţa” a ajuns la nivelul în care a stârnit interesul unor echipe cu pretenţii din Liga Naţională, chiar şi din străinătate. Handbalista mai are însă contract cu HC Zalău până în vară şi poate pleca de la echipă doar în schimbul unei sume de bani

La început de sezon, HC Zalău şi-a cedat una dintre cele mai bune jucătoare la CSM Bucureşti. Extrema Alexandra Dindiligan a ajuns la campioana României, pentru care a şi debutat în Liga Campionilor, la partida cu Rostov Don. Dindiligan nu a fost singura jucătoare ofertată de la HC Zalău în această perioadă.

Şi “portăriţa” Raluca Kelemen a atras atenţia unor echipe imprtante, fiind ofertată de Gloria Bistriţa, dar şi de grupări din străinătate.

Însă, Raluca Kelemen mai are contract până în vară cu HC Zalău şi până atunci nu va pleca de la echipă decât în schimbul unei sume de bani.

“A avut oferte de la Gloria Bistriţa, dar şi din străinătate, dar sub 30.000 de euro nu îi dăm drumul. Nu prea s-au dat aceşti bani decât în străinătate, dar dacă au bani să plătească bani pentru jucătoare străine să aibă şi pentru jucătoare românce. Este de o vreme aici, am muncit cu ea şi am adus-o la acest nivel încât să fie căutată. Este criză de portari la multe echipe din Europa.Intenţia mea este să-i dau drumul în vară să plece”, spune Gheorghe Tadici.

Raluca Kelemen a fost convocată în acest an şi la naţionala de senioare. Ea joacă la HC Zalău din 2017, după ce şi-a terminat junioratul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL