Connect with us

FOTBAL

Liderul Minaur Baia Mare vine sub Măgură

După două deplasări consecutive, Sportul Şimleu revine în faţa propriilor suporteri, urmând să joace sâmbătă, la Şimleu Silvaniei, cu Minaur Baia Mare. Gruparea de sub Măgură are de trecut un examen dificil, în faţa liderului din Seria a X-a, care are maxim de puncte şi care în această săptămână a reuşit să se califice în optimile Cupei României, în dauna unei grupări din Liga a II-a. Duelul se anunţă interesant, mai ales că are loc între două echipe ce nu au pierdut în primele patru etape

Azi, ora 17.00, Stadionul “Măgura”: Sportul Şimleu – Minaur Baia Mare 

În ciuda problemelor financiare care sunt la echipă, Sportul Şimleu are un start de campionat neaşteptat de bun. Şimleuanii au strâns 8 puncte în patru etape şi sunt neînvişi, cu toate că în cele patru runde au disputat trei jocuri în deplasare, la Luceafărul Oradea, SCM Zalău şi CSM Satu Mare. După victoria de la Satu Mare şimleuanii au urcat pe locul 4 şi au un moral excelent pentru următorul joc, care se anunţă mult mai dificil.

Sâmbătă, la Şimleu Silvaniei va veni Minaur Baia Mare, liderul din Seria a X-a, care a câştigat toate meciurile de până acum. Elevii lui Dacian Nastai au de trecut un examen dificil în faţa unei candidate la promovarea în Liga a II-a, însă sunt pregătiţi să facă un meci bun şi să obţină un rezultat pozitiv. Duelul se anunţă interesant, mai ales că are loc între două echipe ce nu au pierdut în primele patru etape.

Minaur Baia Mare vine la Şimleu după un rezultat bun şi în Cupa României, unde a elimiant-o pe Poli Iaşi şi s-a calificat în optimi. În ciuda unui program încărcat, maramureşenii dispun însă de un lot valoros şi sunt favoriţi în partida de sâmbătă. Însă, Sportul Şimleu nu a pierdut până acum niciun meci pe teren propriu în campionat şi speră să rămână neînvinsă acasă şi după confruntarea cu liderul.

Partida dintre Sportul Şimleu şi Minaur Baia Mare se dispută sâmbătă, de la ora 17.00, iar tribunele sunt deschise doar pe cei vaccinaţi, testaţi negativ sau care fac dovada că au trecut prin boală.

“Ne aşteaptă un meci dificil, dar am încredere că vom face un joc bun. La ultimul meci de la Şimleu cu Baia Mare, arbitrajul ne-a dezavantajat şi sper să fie acum un arbitraj corect. Întâlnim o echipă bună,  ce are un lot valoros, dar ne jucăm şansa. Echipa arată din ce în ce mai bine”, spune preşedintele Ioan Gurzău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL