Connect with us

FOTBAL

Ca în tinereţe. Grigore Păşcuţă şi Neluţu Meleg s-au remarcat la Memorialul “Pompiliu Tămaş”

Deşi sunt trecuţi de prima tinereţe, fostele glorii ale Armăturii Zalău au încântat publicul prezent la stadionul din Treznea cu ocazia partidei pe care echipa de old boys a câştigat-o în faţa celor de la Avântul Reghin

După ce în urmă cu aproximativ o lună de zile, Armătura Zalău Old Boys participa la un turneu la Baia Mare, la finele săptămânii trecute, foşti jucători şi conducători ai echipei ce au activat în Divizia B, au participat la o nouă competiţie. De această dată, acasă, în Sălaj.

Este vorba despre Memorialul “Pompiliu Tămaş”, fostul preşedinte onorific al clubului şi totodată fostul director I.A.I.F.O. Vasile Stâncel este cel care a pus la cale acest eveniment, aşa cum o face de câţiva ani încoace.

La ediţia a III -a, Armătura Zalău Old Boys s-a duelat cu Avântul Reghin Old Boys, gazda partidei fiind Stadionul comunal din Trezenea.

Meciul s-a disputat sâmbăta trecută în jurul amiezei şi s-au jucat două reprize a câte 40 de minute fiecare. Grigore Păşcuţă s-a remarcat de la echipa gazdă, reuşind o dublă, amintindu-le suporterilor “roş-negrilor” de vremurile bune când echipa se lupta la primele locuri în Divizia B.

Totodată, şi Neluţu Meleg a “arat” terenul precum în tinereţe. Cei doi au reuşit să se remarce, deşi au o anumită vârstă.

De cealaltă parte, s-a remarcat Vilmoş Stoica, fost jucător în Liga 1, la Gaz Metan Mediaş. A fost un spectacol fotbalistic, cu goluri frumoase, iar în final, Armătura a reuşit să obţină victoria, scor 4 – 3. 

Meciul a fost arbitrat de Lorin Latiş. După finalul jocului a urmat repriza a III-a, la Restaurantul Silvania din Zalău.


Armătura Zalău Old Boys – Avântul Reghin  4 – 3 (2 – 1)

Au marcat: Grigore Păşcuţă (2), Vlad Copceac şi Dan Jula

Armătura: Titus Copceac, Ioan Cătană – Adrian Bob, Nicolae Daroţi, Florin Vaşvari, Dinu Costina, Daniel Băican, Alexandru Tamba, Grigore Păşcuţă, Ioan Meleg, Dan Jula, Tunyogi Ferenc, Vlad Copceac, Grigore Pop, Artur Vaida, Aurel Petrean, Mihai Bumbuţ, Remus Filip, Vasile Gavriş şi Paul Georgescu. Antrenor: Vasile Stâncel

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 22 septembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL