Connect with us

FOTBAL

Obligată să câştige cu Lotus Băile Felix

După două înfrângeri la rând care au dus echipa pe locul 6, SCM Zalău speră să se redreseze sâmbătă, pe teren propriu, când va juca cu Lotus Băile Felix. Gruparea de sub Meseş înfruntă o echipă de pe podium, care vine la Zalău cu moral bun, după trei victorii consecutive

SCM Zalău are un început de campionat slab, după ce a acumulat doar 6 puncte în primele patru etape. Gruparea de sub Meseş a pierdut cu Sportul Şimleu şi Minaur Baia Mare, iar după patru etape este abia pe locul 6. Formaţia zălăuană este departe de forma din finalul sezonului trecut, când a fost aproape de promovarea în Liga a II-a, însă mai are timp să îşi revină, mai ales că deocamdată s-a scurs doar jumătate de tur.

Cu moralul afectat după ultimele rezultate, jucătorii sunt obligaţi să câştige sâmbătă, în etapa a V-a, când vor juca pe teren propriu cu Lotus Băile Felix.

SCM Zalău înfruntă tot o echipă cu pretenţii la play-off, care vine sub Meseş cu moral foarte bun, după trei victorii la rând cu Someşul Dej, Luceafărul Oradea şi Progresul Şomcuta Mare. Aceste rezultate i-au propulsat pe bihoreni pe locul 3, având cu trei puncte mai mult decât SCM Zalău.

“Este clar că după două înfrângeri este primordial să câştigăm. Primul pas l-am făcut la Baia Mare, în ceea ce înseamnă schimbarea de atitudine. Cred că nu vom mai suferi din acest punct de vedere pe viitor. Cele trei puncte sunt vitale şi nu contează în ce mod le vom obţine. Orice joc de Liga a III-a este greu atunci când vrei să promovezi. Trebuie să fim puternici de la început până la final, mai ales în momentele sensibile. Întâlnim o echipă bună, cu jucători experimentaţi. Au făcut transferuri bune, vin după trei victorii, dar noi mizăm foarte mult pe dorinţa şi caracterul jucătorilor de a demonstra pentru ei că au valoare şi că pot să îşi îndeplinească obiectivul”, ne-a declarat George Zima.

Partida dintre SCM Zalău şi Lotus Băile Felix se dispută sâmbătă, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal.

Ultima confruntare dintre cele două echipe a avut loc în martie, când echipa din Bihor a câştigat cu 3 – 0 la Zalău.

Sâmbătă, ora 17.00, Stadionul Municipal:

SCM Zalău – Lotus Băile Felix

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL