Connect with us

Social

VIDEO – Vlăduţa Lupău susţine produsele locale. “Mă mândresc tare cu SIMEX Şimleu”

Cunoscuta artistă din Şimleu Silvaniei a fost prezentă la Târgul Internațional de Mobilă de la RomExpo, unde şi-a arătat susţinerea faţă de unul dintre brandurile din oraşul ei natal – SIMEX, altfel spus unul dintre cei mai cunoscuţi producători de mobilă din lemn masiv din ţara noastră

În perioada 23 – 26 septembrie, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie din România şi cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România, ROMEXPO organizează Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii de la Bucureşti. Este vorba de o ediţie specială cu vânzare, e primul târg de mobilă de la Romexpo de la începerea pandemiei, în care sunt prezentate noutăţile anului 2021 din domeniul mobilei şi al decoraţiunilor interioare.

“Fiind convinşi că promovarea produselor şi serviciilor într-un cadru profesionist a rămas o prioritate pentru companiile care făceau o tradiţie din participarea la BIFE SIM, lansăm invitaţia de a ni se alătura şi în această toamnă la cel mai important eveniment dedicat industriei de mobilă din România şi străinătate”, a transmis Mihai Costriş – Directorul Executiv ROMEXPO.

De la acest eveniment nu avea cum să lipsească SIMEX, cel mai cunoscut producător de mobilă din lemn masiv din România. Pragul standului de la RomExpo a fost trecut şi de Vlăduţa Lupău.

Cunoscuta interpretă de muzică populară românească (şi nu numai) a ţinut astfel să îşi arate solidaritatea faţă de SIMEX, brandul ce vine tocmai din Şimleu Silvaniei, oraşul natal al artistei.

Astfel, Vlăduţa Lupău şi-a invitat fanii la RomExpo, unde îi aşteaptă la standul SIMEX.

“Dragii mei prieteni, am venit la București la Târgul Internațional de Mobilă care se află la RomExpo de joi până duminică!!!!

Vreau să știți că Mobila SIMEX – www.mobilasimex.ro este fabrica din Șimleu Silvaniei, orașul meu natal și au cel mai frumos stand și cea mai frumoasă mobilă din lemn masiv prezentă la acest târg internațional de mobilă!

Am vrut să îi prezint, pentru ca este cea mai mare fabrică din România care produce mobilă clasică din lemn masiv iar eu mă mândresc tare cu ei!“.

Vlăduţa Lupău

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social