Connect with us

DIVIZIA A1

FOTO. SCM Zalău a surclasat Unirea Dej, la Cupa Zalăului

Într-un amical ce a avut loc joi după-amiază, vicecampioana României nu a acordat nicio şansă adversarului. Zălăuanii au câştigat cu 3 – 0, iar în setul trei s-a consemnat o diferenţă de 15 puncte

SCM Zalău arată bine cu aproximativ două săptămâni înainte de startul sezonului. După două victorii la turneul de la Baia Mare, vicecampioana României a câştigat şi primul joc pe care l-a susţinut în cadrul Cupei Zalăului.

Adversară a fost Unirea Dej, o grupare cu mulţi tineri în lot, care nu a putut face faţă grupării din Sălaj. SCM Zalău s-a impus de o manieră categorică, cu 3 – 0, iar în setul trei a câştigat la 15 puncte diferenţă.

În celălalt meci al zilei, SCMU Craiova a trecut cu 3 – 0 de Explorări Baia Mare.

Adevăratul test pentru SCM Zalău va fi vineri, tot de la ora 18.30, când va juca cu SCMU Craiova, o contracandidată la medalii.

SCM Zalău – Unirea Dej 3 – 0 (17, 16, 10)

SCM: Aleksandar Minic, Bruno Bello Ruivo, Volodymyr Kovalchuk, Tudor Balu, Andrei Mihalescu, Rareș Bălean, Liviu Râpeanu, Bogdan Preda, Vlad Cuciureanu, Mihai Coasă și Cristian Porumb. 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫𝐢: Marius Lazăr (principal) și Andrei Păun (secund).

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1