Connect with us

HANDBAL

HC Zalău inaugurează sala sporturilor din Mioveni

În etapa a III-a a Ligii Naţionale, zălăuancele joacă în deplasare la Dacia Mioveni. Cu prilejul acestui meci se inaugurează sala sporturilor din oraş, care are o capacitate de aproximativ 2.500 de locuri. Se anunţă o dispută grea pentru sălăjence, atât prin prisma adversarului întâlnit cât şi a importanţei jocului, fiind primul pe care Dacia Mioveni îl dispută în noua casă, unde sunt aşteptaţi mulţi suporteri

Sâmbătă, ora 12.00, Sala Sporturilor din Mioveni: Dacia Mioveni – HC Zalău

După o scurtă pauză, Liga Naţională revine în actualitate în acest final de săptămână când are loc etapa a III-a. În această rundă, HC Zalău joacă în deplasare, la Dacia Mioveni, o formaţie care nu mai are statut de nou-promovată ci de o echipă care a acumulat experineţă la acest nivel. În vară, formaţia din judeţul Argeş şi-a întărit lotul şi a apelat şi la Irina Ivan, la o jucătoare care timp de doi ani a evoluat pentru HC Zalău.

Pe lângă Irina Ivan, gruparea din Argeş a mai transferat în vară o serie de jucătoare cu experienţă, cum ar fi Ştefania Lazăr, Andreea Ivan sau Andreea Polocoşer, dar are în lot şi două handbaliste din străinătate pe  Judith Vizuete şi  Sylwia Lisewska.

Dacia Mioveni vine după două înfrângeri în campionat, cu CSM Slatina şi SCM Craiova, rezultate în urma cărora, antrenorul Gheorghe Covaciu a fost demis, astfel că la meciul cu HC Zalău, echipa va fi condusă de secundul Daniel Gheorghe.Gruparea din judeţul Argeş are un atuu în plus să obţină un rezultat pozitiv la partida cu HC Zalău, având în vedere că va juca pentru prima dată în noua sală de sport. Partida de sâmbătă, dintre Dacia Mioveni şi HC Zalău reprezintă şi un eveniment sportiv inaugural al noii  săli de sport, care are o capacitate de aproximativ 2.500 de locuri. Se anunţă o dispută grea pentru sălăjencele, atât prin prisma adversarului întâlnit cât şi a importanţei jocului, la care sunt aşteptaţi mulţi suporteri. Cu toate acestea, HC Zalău este decisă să facă un meci bun şi să câştige la Mioveni chiar dacă o victorie a Zalăului ar strica sărbătoarea celor din oraş.

Partida dintre HC Zalău şi Dacia Mioveni se dispută sâmbătă, de la ora 12.00. Înaintea etapei, sălăjencele se află pe locul 8, cu 3 puncte acumulate, în timp ce Dacia Mioveni se poziţionează pe locul 11.

Chiar înaintea acestui joc, Dacia Mioveni a mai făcut un trasfer important şi a adus-o la echipă pe fosta internaţională Patricia Vizitiu.

“Întâlnim o echipă care s-a întărit foarte tare. La Mioveni s-a investit mult şi vom avea un meci dificil pentru că va coincide cu inaugurarea sălii de sport din Mioveni. Probabil că vor face tot ce le stă în puteri să câştige acest meci care face parte din protocolul de inaugurare. Cu siguranţă vor veni mulţi oameni la meci, dar mergem să facem un meci bun. Ne-am diminuat soluţiile după plecarea lui Dindiligan, însă pierderi pot să apară oricând. Sper să avem toate jucătoarele apte. S-au pregătit bine în această perioadă şi mergem la Mioveni să ne apărăm şansele”, ne-a declarat antrenorul Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL