Connect with us

Sporturi

Bogdan Cuceu, medaliat cu bronz la Mondialele din Croaţia

Tenismanul sălăjean a cucerit medalia de bronz în proba de dublu la +35 de ani, alături de colegul său, Cosmin Sălăgian


În această săptămână, la Umag, Croaţia se desfăşoară ediţia cu numărul 40 a Campionatelor Mondiale de Seniori (40th ITF Young Seniors World Individual Championships), la categoriile de vârstă +30, +35, +40 şi +45 de ani.

La această competiţie, Sălajul şi România a fost reprezentat de Bogdan Cuceu, la categoria de vârstă +35 de ani. Fiind un turneu de o asemenea anvergură, nivelul a fost unul ridicat, printre participanţi fiind foşti jucători din clasamentul ATP.

Cu toate acestea, Cuceu s-a deplasat cu multă încredere în Croaţia şi a reuşit să obţină medalia de bronz în proba de dublu.

În primul tur pe tabloul de simplu, sălăjeanul a trecut de germanul Ronald Kraatz, pe care l-a învins în două seturi. Însă, în turul al doilea, Cuceu a dat peste favoritul numărul 3, Vincent Stouff, francezul având câştig de cauză în două seturi.

Pe tabloul de dublu, Bogdan Cuceu a făcut echipă cu Cosmin Sălăgian, cei doi participând la categoria +35 de ani.

Cuplul celor doi a fost unul reuşit, Cuceu şi Sălăgian reuşind să ajungă până în faza semifinalelor, parcurs ce le-a asigurat medalia de bronz la această ediţie a Campionatelor Mondiale.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sporturi