Connect with us

FOTBAL

FOTO-VIDEO. Răzbunarea a venit de la juniorii A. SCM Zalău a câştigat în ultima secundă cu Unirea Dej

Mihai “Bebe” Doroftei a fost eroul Zalăului în partida pe care elevii lui Marius Muntean au câştigat-o în faţa Unirii Dej


Începând din acest sezon, SCM Zalău are şi echipă în Campionatul Naţional U 17 şi U 19.

În primele trei etape, juniorii U 19 au înregistrat o victorie, un egal şi un eşec şi doreau un rezultat bun şi în etapa a IV-a când au întâlnit pe teren propriu, Unirea Dej.

Meciul a avut loc miercuri la amiază şi s-a terminat cu victoria Zalăului în ultima secundă. Jocul a fost unul la îndemâna băieţilor pregătiţi de Marius Muntean.

Sălăjenii s-au jucat cu ocaziile, iar “Bebe” Doroftei a fost cel mai periculos om al gazdelor. De altfel, acesta a şi reuşit să egaleze la 1, după ce Unirea Dej a deschis scorul, după ce l-a învins elegant pe portarul advers din interiorul careului.

În repriza secundă, SCM Zalău a fost echipa mai periculoasă şi cu ocaziile mai multe.

În cele din urmă, eforturile băieţilor pregătiţi de Marius Muntean au fost răsplătite, iar la ultima fază a meciului, zălăuanii au beneficiat de o lovitură de la colţul terenului, fază finalizată cu golul lui Mihai Doroftei.

Reamintim că în vară, SCM Zalău a ratat promovarea în Liga a II-a, în dauna Unirii Dej, după un gol primit în ultima secundă.

SCM Zalău U 19 – Unirea Dej U 19 2 – 1 (0 – 1)

A marcat: Mihai Doroftei (2)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL