Connect with us

Actualitate

FOTO. Suporterii Stelei Bucureşti, un nou act caritabil pentru copiii de la Mănăstirea Bic din Şimleu Silvaniei

Suporterii din Peluza Sud au revenit cu alimente în oraşul de sub Măgura, după ce au desfăşurat o acţiune asemănătoare şi în luna martie a acestui an


În luna martie a acestui an, mai multe grupări de suporteri ai echipei Steaua Bucureşti au organizat şi desfăşurat o acţiune caritabilă în trei locaţii din România, printre care şi Mănăstirea Bic, din Şimleu Silvaniei.

La câteva luni distanţă de la acea acţiune, grupul N.O.I. (Neam, Onoare, Identitate), grupul Vacarm din Peluza Sud, au revenit în oraşul de sub Măgura, tot în scop caritabil.

Mai mulţi membri din Braşov şi din Bucureşti au ajuns la Mănăstire cu alimente pentru copiii şi vârstnicii de acolo.

Acţiunea ar fi trebuit să se împartă în trei, la Mănăstirea Bic (Maica Marina Lupou), la părintele Nicolae Tănase de la Valea Plopului (jud. Prahova) şi Săcele (jud. Braşov), însă, din motive independente de suporterii stelişti, acţiunea din urmă a fost amânată pentru luna decembrie.

Suporterii au adus la Şimleu Silvaniei alimente, rechizite, pampers, detergenţi, articole de igienă, dar şi fructe, legume şi tot ce au mai reuşit să colecteze.

Steliştii au ajuns în oraşul de sub Măgură cu o dubţiă şi trei autoturisme pline cu alimente pentru cei de la Mănăstire.

“Am ales să revenim la Mănăstirea Bic pentru că măicuţele de acolo se ocupă nu neaparat de hrana copiilor, cât şi de educaţie. Din câte ştim, printre măicuţe sunt şi foste profesoare şi se îmbină foarte frumos una cu alte, pentru că la copil trebuie să-i oferi şi şansa la educaţie, nu doar hrană. În plus, măicuţele de acolo au grijă şi de persoanele vârstnice neajutorate şi comunitatea este un pic mai vastă. Ziua mea a fost pe 12 septembrie şi în fiecare an, îmi donez ziua de naştere în folosul copiilor, pentru că aşa îmi place mie să fac”, ne-a declarat Ştefan Niculae, liderul grupării steliste.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate