Connect with us

FOTBAL

Ioan Gurzău: “Jucătorii merită toate aprecierile pentru parcursul de până acum”

Cu toate că fotbaliştii de la Sportul Şimleu nu şi-au primit banii pe ultimele două luni, elevii lui Dacian Nastai s-au concentrat întocmai pe ce au de făcut în teren. Drept dovadă, şimleuanii au strâns 8 puncte în patru etape, astfel că preşedintele echipei a ţinut să-i felicite pe jucători şi pe cei din conducerea tehnică

Sportul Şimleu este surpriza plăcută din startul campionatului, după ce în patru etape a strâns opt puncte. Asta în condiţiile în care şimleuanii au susţinut trei jocuri în deplasarea şi doar unul pe teren propriu.

Sportul a remizat cu Progresul Şomcuta Mare şi Luceafărul Oradea, reuşind să câştige ultimele două meciuri în deplasare, la SCM Zalău şi CSM Satu Mare.

Cu toate că fotbaliştii de la Sportul Şimleu nu şi-au primit banii pe ultimele două luni, elevii lui Dacian Nastai s-au concentrat întocmai pe ce au de făcut în teren. Drept dovadă rezultatele pozitive din cele patru etape, Sportul Şimleu fiind neîninvinsă în Seria a X-a, alături de Minaur Baia Mare şi CAO Oradea.

“Băieţii sunt de admirat şi merită toate aprecierile fiindcă le-a stat gândul la fotbal. Ei au înţeles de la început situaţia, fiindcă de la reunirea lotului, primarul oraşului a venit în faţa jucătorilor şi le-a promis că nu vor fi probleme decât organizatorice până ce vom intrat în normalitate cu acest proiect şi se vor primi banii. Noi avem o echipă disciplinată din toate punctele de vedere, iar cei cu probleme s-au eliminat singuri.La echipă au rămas doar cei care îşi doresc să joace fotbal şi să facă performanţă”, ne-a declarat Ioan Gurzău.

După patru etape, Sportul Şimleu se află pe locul 4, poziţie care la finalul sezonului regulat duce în play-off. Aceasta este şi dorinţa şimleuanilor de a se califica în faza superioară a campionatului, unde ajung cele mai bune patru echipe.

Ultimele rezultate au dus la creşterea optimismului în tabăra Şimleului. “Jucătorii s-au  mobilizat şi au demonstrat că au valoare şi pot câştiga cu orice echipă din serie.  Noi ne-am propus să prindem play-off-ul şi până acum am demonstrat că putem. Îmi dă mare încredere, fiindcă s-a muncit bine şi au apărut rezultatele”, spune preşedintele.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL