Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca a lămurit situaţia antrenorului. “Nu s-a pus problema ca George Zima să plece”

Managerul de la SCM Zalău susţine că antrenorul principal are în continuare sprijinul conducerii, chiar şi după ultimele rezultate negative

SCM Zalău a înregistrat două eşecuri la rând în campionat şi a căzut până pe locul 6. Situaţia a devenit tensionată chiar după înfrângerea cu Sportul Şimleu, lucru simţit şi de jucători, care înaintea derby-ului cu Minaur au ţinut să intre pe teren cu tricouri pe care se afla poza antrenorului George Zima dar şi mesajul: “Împreună până la capăt”.

În anturajul echipei au apărut şi unele zvonuri vizavi de schimbarea antrenorului, însă Marius Paşca a precizat că nu s-a pus problema schimbării lui George Zima.

“Antrenorul şi jucătorii au toată susţinerea noastră. Nu s-a pus problema ca George Zima să plece. Noi cei din conducere suntem alături de el şi încercăm să-i oferim toate condiţiile. Tot ce şi-a dorit antrenorul are la dispoziţie. Antrenorul a decis  cine vine şi cine pleacă la echipă. Sigur că nu ne convine locul din clasament şi cu siguranţă nu ne onorează, dar important ca băieţii să se adune. Aşa cum în două etape am căzut de pe locul 1 până pe locul 6, sunt convins că avem capacitatea într-o perioadă relativ scurtă de timp să revenim acolo unde ne este locul”, ne-a declarat managerul Marius Paşca.

Gestul făcut de jucători nu le-a convenit celor din conducere, cu atât mai mult cu cât s-ar fi încălcat regulamentul de ordine interioară. Jucătorii nu ar fi avut voie să poarte astfel de tricouri cu mesaje inscripţionate fără acordul conducerii. Pentru acest gest, fotbaliştii sunt pasibili de sancţiuni.

În primul rând jucătorii trebuie să joace, fiindcă de aceea sunt plătiţi. Au salarii, prime, au condiţii. Ei în primul rând ar trebui să fie supăraţi pentru  că nu sunt rezultate şi  suntem pe locul 6. Toată lumea are pretenţii şi eu spun că este justificat”, spune Paşca.   

Săptămâna trecută, antrenorul  George Zima a avut o întâlnire cu primarul Ionel Ciunt, care l-a asigurat de susţinere.

“Ştiu că am susţinerea domnului primar şi a conducerii şi că au  încredere în munca mea, dar din păcate au fost unele persoane din anturajul echipei care au pus o anumită presiune în acest aspect. Acest lucru pe mine nu m-a deranjat în ceea ce înseamnă procesul meu de a rămâne în continuare la echipă şi ceea ce îmi doresc să fac eu aici. A fost o nemulţumire a faptului că s-a creat o stare de incertitudine în jurul echipei, iar jucătorii au auzit că au fost anumite discuţii cu alţi antrenori”, ne-a declarat George Zima.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL