Connect with us

DIVIZIA A1

Trei zile pline de volei la poalele Meseşului. Programul CUPEI ZALĂULUI

De joi şi până sâmbătă, SCM Zalău organizează un turneu amical, la care au fost invitate Explorări Baia Mare, Unirea Dej şi SCMU Craiova. Cu Explorări şi Unirea Dej, zălăuanii s-au duelat şi săptămâna trecută, dar acum vor avea ocazia să îşi măsoare forţele şi cu SCMU Craiova, o contracandidată la medalii

SCM Zalău este pe ultima sută de metri cu pregătirea pentru startul noului sezon, care se va da pe 9 octombrie, când este programată prima etapă din Divizia A1. Până atunci, vicecampioana României are ocazia să se pună la punct în cadrul ultimelor două turnee amicale, unde gruparea de sub Meseş va mai disputa şase meciuri amicale.

De joi şi până sâmbătă, SCM Zalău organizează un turneu amical în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”,  Cupa Zalăului, unde au fost invitate Explorări Baia Mare, Unirea Dej şi SCMU Craiova.

Zălăuanii s-au duelat cu echipa din Baia Mare şi cu Unirea Dej şi acum o săptămână şi s-au impus în ambele jocuri. La turneul de la Zalău, vicecampioana va avea ocazia să îşi măsoare forţele şi cu SCMU Craiova, o contracandidată la medalii.

SCM Zalău va juca în prima zi a turneului cu Unirea Dej, joi, de la ora 18.30, urmând ca vineri, tot de la ora 18.30 să joace cu SCMU Craiova. În ultima zi a turneului, formaţia zălăuană va întâlni sâmbătă, de la ora 12.30, pe Explorări Baia Mare.

“Vom juca alte trei jocuri la turneul de la Zalău, care ne vor ajuta la procesul de omogenizare a lotului. Mai este de lucru la acest capitol,  dar suntem pe drumul cel bun. Câteva lucruri le facem deja cum trebuie şi mai avem timp să ne punem la punct în aceste două săptămâni”, spune antrenorul Marius Lazăr.

La SCM Zalău este aşteptat în aceste zile şi macedoneanul Stojan Iliev, ultimul jucător din lot  care trebuie să sosească la pregătire. Voleibalistul a jucat în această toamnă cu naţionala Macedoniei la Campionatul European.Turneul de la Zalău va fi deschis publicului, dar spectatorii care vor să intre la meciuri trebuie să îndeplinească anumite condiţii.

Accesul în sală va fi permis perosanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, pentru infecţia cu coronavirus, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 24 de ore.

Este persmis accesul în sală şi persoanelor care se află în perioada cuprinsă între 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Programul turneului de la Zalău:

Joi, ora 16.30: Explorări Baia Mare – SCMU Craiova

Ora 18.30: SCM Zalău – Unirea Dej

Vineri, ora 16.30: Explorări Baia Mare – Unirea Dej

Ora 18.30: SCM Zalău – SCMU Craiova

Sâmbătă, ora 10.30: SCMU Craiova – Unirea Dej

Ora 12.30: SCM Zalău – Explorări Baia Mare

Foto: PhotoSport YSR

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1