Connect with us

FOTBAL

Rapid Jibou a trecut în viteză şi pe la Crişeni

Pe hârtie, confruntarea dintre Ardealul Crişeni şi Rapid Jibou se anunţa un meci tare. A fost însă un joc la discreţia campioanei, care deşi a fost condusă din primele minute, a revenit şi s-a impus la scor 


În ciuda unor achiziţii de marcă, Ardealul Crişeni a înregistrat două eşecuri la rând în primele două etape. Duminică, gruparea condusă de Călin Morar a fost învinsă pe teren propriu şi de Rapid Jibou. Pe hârtie confruntarea dintre cele două combatante se anuţa disputată.

A fost însă un joc la discreţia campioanei, care deşi a fost condusă din primele minute, a revenit şi s-a impus la scor.

Gazdele au reuşit să înscrie încă din minutul 5, prin Alexandru Pop, care a profitat de o nesincronizare între fundaşii centrali şi portar. Nici bine nu s-a reluat jocul că Rapid Jibou a şi egalat, prin Alex Turcu, care l-a surprins pe portarul Bogdan Baidoc.

Câteva minute jocul a fost echilibrat, dar Rapid Jibou a intensificat atacurile şi a trecut în avantaj în minutul 30, la reuşita lui Cristian Ţurcaş. Campioana a intrat în avantaj minim la pauză, dar în partea secundă s-a desprins şi a reuşit o victorie la scor.

La scurt timp după reluare, Mihai Bode a făcut 1 – 3, iar pe final de meci, gruparea de pe Someş a mai marcat de trei ori. Scorul a devenit 1 – 4 în minutul 80, după reuşita lui Gabriel Ţiriac, iar în ultimele 5 minute au mai înscris Vasile Ilieş şi Marius Muntean.

Cu două victorii şi cu un golaveraj de 13 goluri marcate şi doar unul primit, Rapid Jibou s-a instalat în fotoliul de lider al Ligii a IV-a şi aşteaptă derby-ul cu AS FC Chieşd, care va avea loc peste două săptămâni, deoarece la final de săptămână, gruparea de pe Someş va sta în etapa a III-a.

Florin Morar – antrenor Rapid Jibou:

“Am dominat meciul de la un capăt la celălat, iar fundaşii noştri centrali au fost la mijlocul terenului tot jocul. Pe lângă cele şase goluri am mai avut multe ocazii. A fost o victorie categorică, iar valoarea jucătorilor şi-a spus cuvântul. Am dat credit şi juniorilor din Jibou. Obiectivul nostru rămâne câştigarea titlului şi încercăm promovarea în Liga a III-a, dar în paralel punem accent pe promovarea tinerilor din Jibou. Campionatul este doar la început, iar CS Barcău Nuşfalău şi AS FC Chieşd sunt două echipe care ne pot pune probleme în lupta la primul loc”


Ardealul Crişeni – Rapid Jibou 1 – 6 (1 – 2)

Au marcat: Alexandru Pop (‘5), respectiv Alex Turcu (‘6), Cristian Ţurcaş (‘30), Mihai Bode (‘46), Gabriel Ţiriac (‘80), Vasile Ilieş (‘85) şi Marius Muntean (‘87)

Ardealul: Bogdan Baidoc – Cosmin Cosma (‘62 Sergiu Ardelean, Cosmin Sabou, Kurti Eduard, Flaviu Maioş, Bogdan Paşka, Cătălin Tîrţiu (‘53 Raul Irimeş), Csatlos Roland (‘58 Tudor Brândea), Sorin Iacob (cpt.), Ovidiu Bojan şi Alexandru Pop (‘80 Kaszta Adrian). Rezervă: Ionuţ Căilean. Antrenor: Călin Morar. Delegat: Marin Dobocan

Rapid: Adrian Noţigan – Vlad Lazăr (‘86 Vlad Paşcalău), Cristian Ţurcaş (cpt.), Ionuţ Blaga, Claudiu Cheţa, Alex Turcu (‘89 Robert Rus), Flaviu Bărnuţiu, Marius Muntean, Gabriel Buda (‘67 Vasile Ilieş), Gabriel Ţiriac şi Mihai Bode (‘53 Marius Haiduc). Rezerve: Vlad Tohat, Ciprian Pavel şi Răzvan Birta. Delegat: Flore Pop. Antrenor: Florin Morar

Cartonaş roşu: Ovidiu Bojan (‘82)

Au arbitrat: la centru – Ştefan Bîrjac (Păuşa), asistenţi – Adrian Iancău (Derşida) şi Andrei Morar (Zalău)

Observator AJF: Cristian Oros (Zalău)

Jucătorul meciului: MARIUS MUNTEAN


Mai multe detalii de la celelalte meciuri, în ziarul Sportul Sălăjean din 22 septembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL