Connect with us

FOTBAL

Debut în Liga a III-a pentru portarul Leonard Mureşan

În derby-ul cu Minaur Baia Mare, goalkeeper-ul de la juniori republicani a apărat pentru prima dată în Liga a III-a. “Am aşteptat acest moment de mult timp” 


SCM Zalău a început sezonul cu patru portari în lot şi deja toţi patru au cel puţin câte un meci oficial. S-a început cu Bogdan Miron, care din păcate s-a accidentat în meciul de Cupă cu CAO Oradea.

Între buturi a intrat Alex Şugar care s-a aflat la debutul în Liga a III-a, dar după meciul de la CSM Satu Mare, a venit rândul lui Andrei Pop să fie titularizat în partida cu Sportul Şimleu.

Greşeala pe care a comis-o la primul gol  l-a determinat pe antrenorul George Zima să schimbe din nou portarul, astfel că în derby-ul cu Minaur Baia Mare a apărat Leonard Mureşan, portarul de la juniori republicani.

La 18 ani, Leonard Mureşan s-a aflat la prima prezenţă în Liga a III-a.

“Sunt fericit că am debutat. Am aşteptat acest moment de mult timp şi pe această cale vreau să le mulţumesc antrenorilor că au avut încredere în mine”, spune portarul zălăuan care a mai apărat la juniorii de la Ateltic Zalău şi la CFR Cluj.

“Pe viitor îmi propun să am evoluţii cât mai bune şi să îmi ajut echipa atunci când se apelează la mine. Îmi va fi greu să joc meci de meci pentru că am în faţă alţi trei portari, dar atunci când îmi va veni rândul, voi da totul ca să îmi ajut echipa”, a spus portarul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL