Connect with us

TENIS

Arbitrii Mihai Grec şi Liviu Petrean au debutat în Cupa Davis

Cei doi zălăuani au avut parte de primele meciuri în cea mai importantă competiţie rezervată echipelor naţionale, cei doi arbitrând disputa dintre România şi Portugalia


Tenisul de câmp este un sport din ce în ce mai iubit în judeţul Sălaj. Avem jucători promiţători, precum Patrik Bolduţ, Eric Verdeş sau Ioana Lung, însă, judeţul nostru se mândreşte şi cu trei arbitri de excepţie. 

Andrei Brisc, Mihai Grec şi Liviu Petrean sunt cei trei “muşchetari” ai arbitrajului sălăjean din “sportul alb”. Andrei Brisc a oficiat meciuri la cel mai înalt nivel, de la turnee ATP şi WTA, până la meciuri din Billie Jean King Cup.

Tânărul arbitru este arbitru de scaun, dar a oficiat şi ca arbitru de linie. Arbitri de linie sunt şi Mihai Grec şi Liviu Petrean, cei doi zălăuani având la activ meciuri importante din circuitul ATP Challenger, dar şi la meciuri din Billie Jean King Cup.

La finele săptămânii trecute, Mihai Grec şi Liviu Petrean au debutat şi în Cupa Davis, cu ocazia meciului dintre România şi Portugalia, duel desfăşurat la Cluj-Napoca.

Cei doi arbitri au oficiat mai multe meciuri din cadrul acestui duel pe care avea să-l câştige ţara nostră, scor 3 – 1.

Meciul a contat pentru primul tur al Grupei Mondiale I a Cupei Davis. Meciul decisiv a fost câştigat de Marius Copil, cel care l-a învins în trei seturi pe Joao Sousa.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in TENIS