Connect with us

Social

Clipele de groază prin care a trecut o victimă a accidentului de lângă Gara Zalău – “Străbat Europa în lung și lat și te omoară acasă”

Şofer profesionist de peste 22 de ani, cu peste 3 milioane de kilometri rulaţi la activ, Adrian H. a fost victima unui eveniment rutier chiar în apropiere de casă, când un şofer neatent a intrat pe contrasens, a acroşat două maşini şi s-a oprit în maşina condusă de acesta

Evenimentul rutier petrecut vineri seară pe pasarela din apropierea Gării Zalău s-a soldat cu rănirea a trei persoane, dar şi cu pagube materiale importante. Victima cu cele mai grave răni suferite a fost bărbatul de 43 de ani din Zalău, a cărui maşină a fost lovită în plin de autoturismul VW, care anterior a mai acroşat încă două maşini.

În urma impactului, şoferul de 43 de ani a rămas încarcerat în maşina sa, un SKODA Superb, pe care o cumpărase de mai puţin de un an.

Au trecut deja câteva zile de la nefericitul eveniment rutier, dar zălăuanul nu poate înţelege nici acum cum i s-a putut întâmpla aşa ceva.

“Sunt şofer profesionist încă din anul 1999. În cei peste 22 de ani de şoferie, am făcut peste 3 milioane de kilometri. La câţi kilometri am parcurs doar anul acesta, am făcut înconjurul globului pământesc de două ori şi jumătate! Nu am provocat niciodată niciun accident. Uite că, străbat Europa în lung și lat și te omoară acasă”, a spus Adrian H. pentru Ştirile din Sălaj.

Şoferul ne-a mărturisit cum a trăit momentele de groază pe care le-a petrecut vineri seara.

“Venisem din cursă, din Olanda, şi am zis că merg până la fratele meu, la Hereclean. În timp ce veneam spre casă, s-a întâmplat nebunia. Nu am văzut prea multe, doar că maşina din faţa mea a fost acroşată, iar roata din spate a zburat departe. Nu am avut timp să reacţionez, că m-am trezit cu autoturismul VW Passat în mine. Nu am ştiut exact ce mi s-a întâmplat. Voiam să îmi sun soţia, dar gura îmi era amorţită… Eu cred că dacă eram cu Logan-ul, maşina pe care o mai am, nu aveam nicio şansă”, au fost momentele de groază trăite de bărbatul de 43 de ani.

Transportat cu o ambulanţă la spital, Adrian a ajuns coleg de cameră cu şoferul care provocase accidentul. El a suferit însă cel mai mult. Tibia de la piciorul stâng a fost fracturată, astfel că miercuri pacientul va fi supus unei intervenţii chirurgicale. Va urma o perioadă de refacere…

“Să vedem dacă voi fi bine măcar de Crăciun. Asta e, nu am ce face. Accidentat fără vină şi cu maşina praf, că e daună totală”, a încheiat Adrian, care în perioadă următoare îşi va alege un avocat, după care îl va acţiona în instanţă pe cel care i-a făcut acum viaţa un calvar.

Şoferul profesionist originar din Hereclean spune că în carieră a mai fost implicat într-un accident, chiar acum doi ani, în Miskolc (Ungaria), când un şofer drogat a intrat în TIR-ul condus de el. În urma impactului, a rupt volanul cu pieptul, dar până la urmă a ieşit teafăr…

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social