Connect with us

Social

ULTIMĂ ORĂ. Măsuri noi de prevenire şi combatere a virusului COVID-19

Hotărârile au fost adoptate în cursul ziei de azi, în cadrul unei şedinţe a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Sălaj

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Sălaj a adoptat, luni, 20 septembrie, Hotărârea 117 privind noile măsuri pentru desfășurarea unor activități în condiții de siguranță sanitară şi ratele de incidenţă ale unităţilor administrative teritoriale din Sălaj în funcţie de care se aplică unele restricţii.

Prefectura Sălaj – reprezentantul Guvernului în teritoriu spune că măsurile menţionate în hotărâre intră în vigoare începând cu data de 21 septembrie, ora 00.00.

Această hotărâre își încetează aplicabilitatea odată cu adoptarea unei alte hotarâri a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, cu privire la unele măsuri care decurg din incidența cumulată în ultimele 14 zile, a cazurilor de COVID-19, la nivelul unităților administrativ teritoriale.

Măsurile stabilite nu sunt influențate de situația incidenței zilnice apărute ulterior prezentei hotărâri.

Rata de incidență cumulată la 14 zile se regăsește în Anexa care este parte integrantă din Hotărâre, referitoare la măsurile stabilite în funcție de rata incidenței cumulate.

Textul integral al hotărârii poate fi consultat AICI.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social