Connect with us

FOTBAL

FOTO – Au fost finalizate lucrările de reabilitare a tribunei de la Stadionul Municipal

Investiţia s-a ridicat la peste 500.000 lei, iar banii vin de la bugetul local. Capacitatea tribunei este acum de 1.565 de locuri, toate pe scaune

Una dintre marile probleme de la Stadionul Municipal a fost igrasia şi mucegaiul de la vestiare. Ani la rând, mirosul înţepător a fost inamicul angajaţilor, dar şi al sportivilor şi antrenorilor care şi-au desfăşurat activităţile acolo, fie că a fost vorba de practicanţi ai fotbalului, atletismului, tenisului, pugilismului sau ai luptelor libere.

Sporadic, s-a mai intervenit cu câte o bidinea şi cu câte o găleată de var, dar aceste soluţii erau doar de avarie, deoarece dezastrul de la vestiare şi de pe holuri a continuat. Disconfortul a persistat, spre dezamăgirea tuturor.

A venit momentul ca autorităţile locale din Zalău să îşi îndrepte atenţia şi asupra acest mare neajuns. Astfel, în primăvara acestui an au început lucrările de reabilitare. S-a lucrat sistematic. Mai întâi, s-a rezolvat problema cu hidroizolarea “acoperişului”, iar apoi izolarea pereților exteriori şi mai apoi montarea de scaune noi.

După mai multe luni de muncă, lucrările de reabilitare au fost finalizate, urmând ca în perioada următoare să fie executată şi recepția lucrărilor.

Să mai spunem că investiţia s-a ridicat la suma de 535.282,28 lei, iar lucrările au fost finanțate din bugetul local. Executantul lucrării este SC Avril SRL.

În perioada următoare, cel mai probabil în primăvară, vor fi realizate şi lucrările din interior, astfel ca Stadionul Municipal să arate bine la faţadă, dar şi la interior!

Principalele categorii lucrări care au fost executate la acest obiectiv de investiții:

✅Decopertarea și curățarea pardoselilor din beton, în scopul pregătirii suprafeței tribunei;

✅Refacerea tribunei, prin hidroizolarea, etanșarea, rostuirea și sigilarea întregii suprafețe;

✅Izolarea pereților exteriori ai tribunei cu termosistem;

✅Au fost montate 1.565 de scaune noi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL