Connect with us

FOTBAL

Vlad Morar a înscris în poarta Rapidului, dar nu s-a bucurat la gol. “Am trăit clipe frumoase la Rapid”

Fotbalistul originar din comuna Crişeni a marcat din nou în Liga 1 după patru luni. Vlad Morar a făcut-o chiar într-un meci cu Rapid, pe care Gaz Metan l-a câştigat cu 2 – 1. Deşi prin golul său a adus cele 3 puncte pentru medieşeni, sălăjeanul nu a celebrat reuşita, din respect pentru Rapid şi suporterii săi, având în vedere că Morar a jucat acum 5 ani pentru giuleşteni, având o perioadă excelentă în tricoul bucureştenilor

Vlad Morar a fost eroul celor de la Gaz Metan Mediaş tocmai într-un meci cu Rapid Bucureşti, o formaţie fruntaşă din Liga 1. Medieşenii s-au impus pe Arena Naţională cu scorul de 2 – 1, iar victoria a fost semnată de Vlad Morar în minutul 76. Sălăjeanul a scăpat singur cu portarul Moldovan, pe care l-a lobat elegant, însă jucătorul din comuna Crieşni nu a dorit să celebreze această reuşită din respect pentru Rapid şi pentru fanii săi.

În returul sezonului 2015 – 2016, când Rapid Bucureşti evolua în Liga a II-a, Vlad Morar a fost un jucător esenţial pentru giuleşteni, marcând 9 goluri în 15 meciuri. Acele vremuri nu au fost uitate de Vlad Morar, deşi din 2016, sălăjeanul a mai trecut pe la alte şase echipe.

Este o victorie muncită şi sper să o ţinem tot aşa. Noul antrenor nu a putut să schimbe foarte multe în doua zile, dar cred ca dăruirea şi-a spus cuvântul. M-am simţit ciudat marcând în poarta fostei echipe. Am trăit clipe foarte frumoase aici la Rapid. Am promovat, dar asta e, acum îmi ajut echipa la care joc. Eu îmi doresc să arătăm mai bine de acum, fiindcă avem jucători de calitate şi trebuie să muncim mai mult”, a spus Vlad Morar la final de meci.

În cele opt etape, sălăjeanul a jucat doar în cinci meciuri pentru Gaz Metan Mediaş reuşind primul gol din acest campionat în partida de pe Arena Naţională cu Rapid.

Morar joacă pentru Gaz Metan Mediaş de la început de an, iar în a doua parte a sezonului trecut a evoluat în 14 meciuri şi a reuşit trei goluri.

Gaz Metan Mediaş, care începând din etapa a VIII-a a fost preluată de antrenorul Ilie Poenaru se află pe locul 14 cu 7 puncte acumulate.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL