Connect with us

Social

VIDEO – O parte din tavanul de la Iulius Mall Cluj-Napoca s-a prăbușit!?

Oamenii care duminică dimineața au trecut pragul centrului comercial “Iulius Mall” din Cluj-Napoca au avut parte de momente urâte. Mai întâi, într-o parte a mall-ului a început să curgă apă prin tavan. Se pare că de vină a fost o conductă de apă.

La un moment dat, structura metalică a tavanului a cedat și buăți din acesta s-au prăbușit, provocând pagube materiale, dar şi o sperietură zdravănă pentru cei prezenţi. În acest moment, zona era extrem de aglomerată, iar în apropiere se afla şi locul de joacă pentru copii. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Ma mulţi clienţi au filmat momentul cu camerele video de la telefoane. Din imagini reiese că au căzut bucăți din tavanul fals, adică mai multe plăci de rigips, peste un stand din fața supermarketului Auchan. 

Reprezentanţii mall-ului au transmis că totul s-a întâmplat în urma spargerii unei conducte de apă, care ar fi înmuiat plăcile din tavan.

Incidentul a fost cauzat de fisurarea unei țevi de agent termic rece, apa scursă deteriorând o porțiune din tavanul fals, care a cedat. Ulterior, tavanul a fost decupat controlat pe o suprafață mai mare pentru a se putea interveni. Nimeni nu a fost rănit și nu au fost alte pagube. Zona a fost delimitată rapid și se lucrează deja la remediere, activitatea nefiind afectată. Întregul sistem de instalații al mall-ului și cel de climatizare este verificat periodic, însă nu a fost o defecțiune care putea fi sesizată. Ne cerem scuze clienților pentru disconfortul creat!”, a precizat reprezenanţii Iulius Mall.

â

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social