Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău a câștigat Cupa EXPLORĂRI de la Baia Mare

Elevii lui Marius Lazăr și Andrei Păun s-au impus în ambele partide desfăşurate în Sala “Lascăr Pană”, adjudecându-şi trofeul din Capitala Maramureşului

Primele partide de pregătire, primele victorii pentru echipa de volei susţinută de Primăria municipiului Zalău. După victoria fără dubii de vineri realizată în faţa gazdelor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare, SCM Zalău a câştigat ieri şi în faţa Unirii Dej.

Jocul nu a fost atât de uşor precum cel cu Ştiinţa Explorări. Până la urmă, Rareş Bălean şi compania au reuşit o victorie de “trei puncte”.

Cu două succese din tot atâtea meciuri, sălăjenii şi-au adjudecat trofeul şi au acum un moral bun, pe care se poate construi un joc din ce în ce mai bun, care să aducă măcar rezultatele realizate de gruparea condusă de Adrian Feher în sezonul trecut.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 25 septembrie.

SCM Zalău – Unirea Dej 3 – 1 (20, 17, -21, 19)

SCM Zalău: Aleksandar Minic, Bruno Bello Ruivo, Volodymyr Kovalchuk, Tudor Balu, Andrei Mihalescu, Rareș Bălean, Liviu Râpeanu, Bogdan Preda, Vlad Cuciureanu, Cristian Palacios, Mihai Coasă și Mihail Mărginean. Antrenor: Marius Lazăr. Antrenor secund: Andrei Păun. Manager: Adrian Feher

Sursa foto: 𝐏𝐡𝐨𝐭𝐨𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐘𝐒𝐑

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1