Connect with us

Social

FOTO&VIDEO – Detalii de la accidentul petrecut pe pasarela de lângă Gara Zalău

Un bărbat de 68 de ani din Zalău a intrat cu autoturismul VW pe contrasens, unde a lovit la rând nu mai puţin de trei maşini. Doi bărbaţi şi o femeie au ajuns la spital

Vineri după-amiază, în doar câteva ore, în Sălaj au avut loc două accidente rutiere grave soldate cu mai multe victime. Mai întâi, pe Drumul European E81, între localităţile Sălăjeni şi Bocşa, două autoturisme s-au ciocnit frontal şi nu mai puţin de patru persoane au ajuns la spital cu diferite leziuni.

Mai apoi, în jurul orei 20.30, pe Bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău, pe pasarela situată în apropierea Gării, a avut loc un alt eveniment soldat cu victime.

Un bărbat de 68 de ani ar fi vinovat pentru producerea evenimentului

Din primele verificări, polițiștii sălăjeni au stabilit faptul că un autoturism marca VW Passat condus de un bărbat de 68 de ani, din Zalău, a intrat în coliziune cu alte trei autoturisme, care circulau din sens opus.

Conform martorilor, Volkswagen-ul ar fi rulat cu viteză, iar la un moment dat şi-a pierdut direcţia şi a intrat pe sensul opus, cu atât mai mult cu cât carosabilul era umed.

Acolo, maşina a acroşat în lateral un autoturism marca AUDI condus de un bărbat de 44 de ani din comuna Bălan şi şi-a continuat drumul, acroşând lateral o altă maşină, este vorba de un autoturism SKODA, condus de o femeie de 46 de ani din Zalău.

“Nebunia” a continuat şi s-a terminat doar după ce maşina condusă de bărbatul de 68 de ani a lovit frontal un alt autoturism SKODA, condus de un bărbat de 43 de ani din Zalău. În urma impactului violent, cele două vehicule au suferit avarii importante.

Trei persoane au ajuns la spital

Totodată, în urma coliziunii, trei dintre conducătorii auto au suferit leziuni, este vorba de bărbatul de 68 de ani, dar şi cei doi şoferi de pe maşinile marca SKODA. Altfel spus, şoferul din comuna Bălan a scăpat cel mai… ieftin, el fiind şi singurul care nu a suferit nicio leziune.

Ceilalţi trei conducători auto au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) Zalău din cadrul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Zalău, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Doi dintre conducătorii auto, este vorba de femeie şi de şoferul din Bălan, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Pentru ceilalţi doi şoferi, care ar fi suferit răni mai grave, s-au prelevat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei acestora.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, pentru a stabili cauza și împrejurările producerii evenimentului rutier.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social