Connect with us

Social

ULTIMĂ ORĂ. Accident rutier cu 4 maşini la ieşirea din municipiul Zalău. FOTO&VIDEO

În această seară, în jurul orei 20.45, pe pasarelă, la ieşirea din municipiul Zalău spre comuna Hereclean, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate nu mai puţin de patru autoturisme.

La faţa locului se află mai multe echipaje de intervenţie de la poliţie, pompieri şi ambulanţă.

Conform martorilor, în urma impactului, au rezultat cel puţin două victime, care în acest moment primesc îngijiri de la echipajele medicale. E posibil să există şi o a treia victimă.

Tot din informaţiile venite de la faţa locului, unul dintre cele patru maşini ar fi intrat pe contrasens cu mare viteză, lovit în plin o maşină, după care ar fi acroşat alte două maşini.

Cele două autoturisme care s-au ciocnit violent au suferit avarii mari.

“În urma cu puţin timp, pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină la un eveniment rutier petrecut în zona pasarelei de la gara Zalău. În accident au fost implicate 3 autoturisme, iar 2 persoane au fost încarcerate și au fost extrase. În total au fost 3 persoane rănite, ce au fost asistate de către echipajele medicale, iar ulterior au fost transportate la UPU Smurd Zalău”, anunţă ISU Sălaj.

Traficul este blocat în totalitate, iar coloana de maşini se întinde pe o distanţă de mai mulţi kilometri.

Să mai spunem că, pe raza judeţului a mai avut loc un grav accident în această după-amiază, în urma căruia patru persoane au ajuns la spital.

FOTO&VIDEO – Detalii de la accidentul petrecut pe pasarela de lângă Gara Zalău

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social