Connect with us

Social

Vise şi planuri măreţe spulberate. Tânărul decedat în accidentul de la Dej dorea să urmeze o carieră militară. “Era un suflet de înger”

Raul Dragoş din satul Bârsău Mare (comuna Gâlgău) era singur la părinţi şi avea în faţă un viitor strălucit. Un cumplit accident rutier i-a schimbat soarta. Tânărul de doar 22 de ani a urcat azi la Cer, acolo unde va fi un înger ce îl va sluji pe Dumnezeu

Durere fără margini în localitatea Bârsău Mare. Sătucul din comuna Gâlgău se află în doliu, după ce unul dintre fiii satului s-a stins fulgerător din viaţă.

Raul Dragoş avea doar 22 de ani, era singur la părinţi şi avea în faţă un viitor strălucit. A absolvit cu brio Liceul Tehnologic Nr. 1 Gâlgău şi se pregătea intens pentru a urma o carieră militară. Se visa tot timpul în uniformă şi spera să ajungă la Academie.

Avea şi un mare hobby. Îi plăceau maşinile. De ceva timp, avea un autoturism marca BMW, de care era foarte mândru…

Toate visele şi planurile sale s-au spulberat într-o clipită, azi noapte, când BMW-ul pe care îl conducea a intrat sub remorca unei maşini pline de lemne, care era oprită la semafor pe o stradă din municipiul Dej.

Impactul cu ansamblul de vehicule a fost aproape nimicitor, deoarece jumătate din autoturism a fost spulberată. Din păcate, ciocnirea cu autovehiculul de mare tonaj avea să îi fie fatal lui Raul.

Tânărul din Sălaj a suferit leziuni multiple şi a intrat în stare de inconștiență. Timp de câteva ore, medicii au făcut totul pentru a salva viaţa tânărului. A fost în zadar, deoarece Raul Dragoş s-a stins din viaţă pe un pat de la Clinica Chirurgie I din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj.

Noi, tinerii din comună, mai facem şi câte o plimbare cu maşinile, având în vedere că Gâlgăul este străbătut de un drum european. Tot mai ieşeam împreună seara, ca şi orice tânăr. De data aceasta, Raul a fost singur. E adevărat că el avea un BMW, dar să ştiţi că tot timpul era foarte atent la condus şi tot timpul era limitat si foarte sigur pe el. Nici familia şi nici noi, prietenii, nu ne explicăm cum s-a produs accidentul. Oricum, prietenii lui nu o să îl uite niciodată şi sper ca, de acolo din Cer, o sa aibă grijă de noi, toţi!”, este mesajul lui Răzvan Chira, unul dintre prietenii lui Raul…

“Era un băiat extraordinar. Era un om bun, un băiat cuminte, harnic şi respectuos. Ştiu că îi plăceau mult maşinile. Ce, mai, era un suflet de înger. Oricum, eu nu pot să cred că e real ceea s-a întâmplat. Mare, mare durere…”, ne-a spus cu durere în suflet şi cu lacrimi în ochi o cunoştinţă apropiată a familiei Dragoş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social