Connect with us

Actualitate

12 şoferi au rămas fără permis după ce au călcat pe bec, pe drumurile din Sălaj

În ultima săptămână, poliţiştii Biroului Rutier au reţinut 12 permise de conducere, şase certificate de înmatriculare, fiind aplicate  aproape 300 de sancţiuni contravenţionale

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat în perioada 10-16 septembrie a.c. mai multe acţiuni în urma cărora au aplicat 298 sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei rutiere.  

Valoarea totală a sancţiunilor a fost de 46206 lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii reţinut 12 permise de conducere, dintre care patru pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului, două pentru neacordare de prioritate vehiculelor, două pentru circulaţie pe sensul opus şi câte unul pentru nerespectarea regimului legal de viteză, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, depăşire neregulamentară şi nerespectarea semnalului poliţistului rutier. Au fost retrase şi şase certificate de înmatriculare.

De asemenea, în perioada de referinţă, poliţiştii au mai constatat cinci infracţiuni, dintre care trei de conducere sub influenţa substanţelor psihoactive şi două de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate