Connect with us

HANDBAL

Prima pauză din Liga Naţională de handbal feminin

După doar două etape, campionatul a intrat într-o mică pauză, următoarea rundă fiind programată pe 25 septembrie, când HC Zalău va juca în deplasare la Dacia Mioveni

Noua ediţie a Ligii Naţionale a început acum două săptămâni, însă după doar două etape, campionatul intră într-o pauză. Astfel, în acest final de săptămână, echipele din Liga Naţională vor avea pauză, cu excepţia celor de la CSM Bucureşti, care vor juca în Liga Campionilor cu Rostov Don. Următoarea etapă are loc sâmbăta viitoare, pe 25 septembrie, urmând ca după doar patru zile să fie programată şi etapa a IV-a, care se va desfăşura în 29 septembrie. Va urma o nouă pazuă de mai bine de două săptămâni. De data aceasta pentru a face loc pregătirii echipei naţionale, care în octombrie va juca două  meciuri în preliminariile Campionatului European, cu Insulele Feroe şi cu Austria.

“Nu ne prea covine modul de desfăşurare al campionatului şi cum sunt programate etapele, fiindcă joci un meci, apoi ai pauză două săptămâni. Înţeleg că sunt echipe care joacă în cupele europene, dar când joci în astfel de competiţii îţi asumi să joci trei meciuri pe săptămână. Era un regulament foarte clar”, spune Gheorghe Tadici.

Pentru HC Zalău urmează două meciuri în deplasare. Pe 25 septembrie, sălăjencele vor juca la Dacia Mioveni, iar după patru zile vor evolua pe terenul celor de la SCM Craiova.

Gruparea de sub Meseş va juca următorul meci pe teren propriu, pe 16 octombrie, cu Minaur Baia Mare.

După etapa a IX-a, care este programată în data de 20 noiembrie, Liga Naţională va fi întreruptă până pe 8 ianuarie, având în vedere că România se pregăteşte de participarea la Campionatul Mondial din luna decembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL