Connect with us

Social

Tot mai mulți tineri drogați prinşi la volan. Un nou caz în Sălaj

Un zălăuan de doar 20 de ani a fost depistat aseară de poliţişti pe o stradă din municipiu, în timp ce conduce maşina sub influența substanțelor psihoactive. Înaite de a urca la volan, tânărul consumase CANABIS – pentru fapta sa, el se va alege cu un dosar penal

Doar miercuri, relatam o ştire despre un tânăr de 25 de ani din Zalău, care fusese prins drogat la volan de poliţiştii sălăjeni.

La doar două zile distanţă, oamenii legii au depistat un alt tânăr din Zalău, care conducea maşina pe străzile municipiului, deşi acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Astfel, în noaptea dintre 16 spre 17 septembrie, în jurul orei 1.40, polițiștii Biroului Rutier au depistat în flagrant delict un conducător auto, care se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Totul s-a întâmplat pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Zalău, când şoferul de doar 20 de ani din localitate a fost prins cu “mâţa în sac” de oamenii legii.

În urma testării, conducătorul auto a ieșit pozitiv la THC (canabis), motiv pentru care i-au fost prelevate mostre biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii prezenței în organism de substanțe interzise.

În cauză,  s-a întocmit dosar penal și polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente.

Fotografie cu caracter informativ

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social