Connect with us

DIVIZIA A1

Vicecampioana revine la fileu. Primele meciuri amicale pentru SCM Zalău la Cupa “Explorări”

La final de săptămână, gruparea zălăuană participă la Cupa Explorări unde îşi va măsura forţele cu echipa din Baia Mare şi cu Unirea Dej

Trei săptămâni mai sunt până la startul campionatului din Divizia A1, iar SCM Zalău a intrat în linie dreaptă cu pregătirile. La echipă a ajuns şi internaţionalul  Aleksandar Minić, care zilele trecute a jucat cu Muntenegru la Campionatul European şi în această săptămână va ajunge şi Stojan Iliev, care de altfel a jucat la Euro cu Macedonia.

Fiind în formulă aproape completă, vicecampioana României se pregăteşte de primele jocuri amicale, pe care le va susţine vineri şi sâmbătă la Baia Mare.

SCM Zalău va lua startul la Cupa “Explorări”, unde vor mai fi prezente echipa din Baia Mare şi Unirea Dej. Iniţial trebuia să participe şi o echipă din Ungaria, dar până la urmă turneul va avea loc cu trei grupări.

SCM Zalău va juca vineri, de la ora 17.00, cu Explorări Baia Mare, urmând ca sâmbătă, tot de la ora 17.00 să o întâlnească pe Unirea Dej.

“Este un moment bun pentru noi să vedem la ce nivel ne aflăm cu trei săptămâni înainte de startul campionatului. Mai trebuie să ajungă doar Iliev şi suntem în efectiv complet. Avem timp să punem la punct toate lucrurile. Deja lucrăm mai mult cu mingea, băieţii au trecut de perioada de încărcare şi toţi se pregătesc bine. În aceste meciuri amicale nu mă interesează rezultatul până la un punct. În primul rând sunt interesat de omogenizarea echipei”, ne-a declarat antrenorul Marius Lazăr.

După turneul de la Baia Mare, SCM Zalău va organiza un turneu pe teren propriu, care are loc în perioada 23 – 25 septembrie. La start vor fi patru echipe, SCM Zalău, SCMU Craiova, Unirea Dej şi Explorări Baia Mare.

Ultimul turneu va avea loc la Craiova, cu o săptămână înainte de începerea campionatului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1