Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău are director sportiv la secţia de volei

Gabriel Terheş este începând din această săptămână noul director sportiv la vicecampioana României, urmând să îl ajute pe managerul Adrian Feher la partea administrativă. Potrivit conducerii, noul director sportiv nu va remunerat şi va face totul din plăcere, fiind şi un mare iubitor al voleiului

Pe când la secţia de fotbal sunt mai multe persoane în conducere administrativă, la secţia de volei de la SCM Zalău, Adrian Feher a fost singurul care s-a ocupat de bunul mers al echipei în sezonul trecut. Priceperea sa în acest fenomen a fost de bun augur la SCM Zalău care încă din primul sezon a devenit vicecampioana României.

Pentru noua ediţie de campionat, SCM Zalău va avea o misiune mult mai grea pentru a-şi apăra medalia, iar din acest motiv a încercat să se întărească, atât la nivel de lot cât şi în conducere.

La nivel de conducere, din această săptămână a apărut o nouă persoană pe funcţia de director sportiv. Este vorba de Gabriel Terheş, care îl va ajuta pe managerul Adrian Feher la partea administrativă.

Gabriel Terheş este un mare iubitor al voleiului pe care l-a şi practicat în ultimii ani la nivelul Diviziei A2, la Volei Club Zalău, echipă pe care a şi înfiinţat-o acum 6 ani.

Potrivit lui Adrian Feher, noul director sportiv nu va fi remunerat şi va face totul din plăcere. “Am o realaţie foarte bună cu Gabriel Terheş, un iubitor al voleiului şi un pasionat de fenomen. Este un om cu care eu mă înţeleg foarte bine, ceea ce este foarte important. El va fi noul director sportiv al secţiei de volei. Am decis să aducem o persoană care este agreeată absolut de toată lumea.Foarte important că el vine să ne ajute din pasiunea lui pentru volei şi nu va fi remunerat”, ne-a declarat Adrian Feher.

“Directorul Ţârle s-a aglomerat. Chiar nu mai putea să mă ajute la nivelul la care a făcut-o în sezonul trecut”

Conducerea secţiei de volei de la SCM Zalău va fi formată din această toamnă din Adrian Feher – manager şi Gabriel Terheş care a fost instalat în funcţia de director sportiv.

Gabriel Terheş se va ocupa mai mult de parte administrativă  la echipă. 

“Va lucra la echipă mai mult pe partea administrativă. Până acum le făcea directorul Ţârle, dar acum s-a aglomerat, având secţie de judo, de karate, de fotbal. Chiar nu mai putea să mă ajute la nivelul la care a făcut-o anul trecut. Gabriel Terheş are o relaţie foarte bună cu toată lumea şi mă  bucur că vine un om pasionat. A lucrat tot timpul în administraţie şi ne va fi de un real folos”, susţine Adrian Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1