Connect with us

Actualitate

Primăria Jibou vă invită la maratonul “O zi fără maşină, o zi pentru copiii cu dizabilităţi”

Autorităţile locale, împreună cu Asociaţia “Suntem părinţi, nouă ne pasă” şi Agenţia pentru Protecţia Mediului organizează un eveniment deosebit, un eveniment caritabil la care sunt aşteptaţi toţi sălăjeni


Un eveniment deosebit va avea loc la Jibou, în cursul săptămânii viitoare. Mai exact, miercuri, 22 septembrie. Primăria oraşului Jibou, împreună cu Asociaţia “Suntem părinţi, nouî ne pasă” şi Agenţia pentru Protecţia Mediului organizează Maratonul “O zi fără maşină, o zi pentru copiii cu dizabilităţi”.

Este un eveniment deosebit şi în acelaşi timp caritabil, prin care organizatorii îşi doresc să ajute copiii cu dizabilităţi şi totodată, să invite lumea la mişcare, într-o lume în care tehnologia ne acaparează tot mai mult timp.

Maratonul de la Jibou va debuta la ora 18.30, punctul de start fiind platoul din spatele Primăriei, punctul de sosire fiind stadionul “Rapid”.

De la ora 19.30, autorităţile locale vor organiza şi un concert pe stadionul din oraş, acolo unde vor mixa DJ cunoscuţi, precum DJ Norby, DJ Ionuţ sau DJ Flaviu, “capul de afiş” fiind DJ Dark.

Sunt aşteptaţi toţi sălăjeni să participe la acest maraton, care până la urmă îmbină utilul cu plăcutul şi mai important, este şi un eveniment caritabil.

Important de menţionat este faptul că nu se percepe nicio taxă de înscriere!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate