Connect with us

FOTBAL

FOTO. După un an şi jumătate, a plouat din nou cu goluri la Jac

Echipa condusă de Samir Sabou s-a impus cu 7 – 1 în faţa celor de la Someşul Gâlgău, într-un meci contând pentru prima etapă din noul sezon al Ligii a V-a, Seria Est


După o pauză de un an şi jumătate, Liga a V-a şi-a reintrat în drepturi la finele săptămânii trecute când a avut loc prima etapă din sezonul 2021 – 2022. Dorul de fotbal a fost mare, iar jucătorii au revenit pe “dreptunghiul verde” cu multă poftă de goluri. La Jac, de exemplu a plouat cu goluri.

Echipa condusă de Samir Sabou a marcat pe bandă rulantă în meciul cu Someşul Gâlgău, pentru un start perfect de campionat. AS Creaca Jac este primul lider al Seriei Est, datorită victoriei cu 8 – 1 obţinută în faţa celor de la Someşul Gâlgău.

Încă de la început, Creaca Jac s-a năpustit în atac, iar ocaziile la poarta lui Adi Oros s-au înmulţit cu repeziciune.

N-a durat mult, iar Adrian Groza a deschis scorul după ce a înscris cu stângul din interiorul careului.

Acelaşi Adi Groza a reuşit dubla câteva minute mai târziu, după un şut plasat, de la marginea careului de 16 m.Deşi au mai fost ocazii multiple la poarta vizitatorilor, până la urmă, repriza s-a încheiat cu scorul de 2 – 0.

În partea secundă, Răzvan Faur a uluit asistenţa cu un şut de la aproximativ 20 m care s-a oprit aproape de vinclul porţii adverse, pentru 3 – 0.

Oaspeţii au redus din handicap, însă, Creaca Jac s-a dezlănţuit pe urmă. Teo Sabou a finalizat cu un şut sub bară, în urma unui corner, iar George Marian a reuşit dubla după două faze personale. Pe lista marcatorilor şi-a trecut numele şi Adrian Sabou.


“A fost o revenire frumoasă, după o pauză de un an şi jumătate. Dedicăm victoria Primăriei, dar şi sponsorului La Naşu’ care ne susţine din acest sezon. Băieţii au fost dornici de joc şi au fost deschişi la tot ce a fost necesar pentru a începe campionatul. A fost o bucurie mare. Avem planuri mari pentru acest sezon şi ne dorim să promovăm. Sper să nu avem probleme de lot şi să ne îndeplinim obiectivul. Noi punem accentul pe copiii din comună şi mi se umple sufletul când îi văd că vin la fotbal”

Samir Sabou – conducător AS Creaca Jac


AS Creaca Jac – Someşul Gâlgău 7 – 1 (2 – 0)

Au marcat: Adrian Groza (‘11 şi 19), Răzvan Faur (‘60), Sabou Todoruţ (‘80), Marian George (‘82 şi 90) şi Adrian Sabău (‘88), respectiv Vasile Chira (‘70)

AS Creaca Jac: Dan Surducan – Ionuţ Pripon, Robert Chiş, Todoruţ Sabău, Gabriel Olosutean, Adrian Groza, Sergiu Brie, Răzvan Faru, George Marian (cpt.), Sergiu Pripon şi Adrian Sabău. Rezerve: Samir Sabou, Raul Bălan, Darius Marian, Cristian Marian, Marcel Crudu şi Antonio Marian. Delegat: Samir Sabou

Someşul: Adrian Oros – Răzvan Gavriş, Robert Ciurar, Andrei Vlad, Alexandru Mogoş, Florin Federiga, Eduard Igna, Rareş Oşan, Florin Oşan, Vasile Chira (cpt.) şi Gabriel Hatoş. Delegat: Florin Oşan

Au arbitrat: la centru – Gabriel Bârjac (Zalău) asistenţi Adrian Negrean şi Giulia Făt (ambii din Zalău)

Observator AJF: Lorin Latiş (Zalău)

Jucătorul meciului: ADRIAN GROZA


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL