Connect with us

FOTBAL

Înfrângeri pe linie pentru republicanii de la SCM Zalău

În etapa a II-a din Seria a VIII-a, SCM Zalău a fost învinsă pe teren propriu la ambele categorii de către CIL Sighetu Marmaţiei. La juniori A, formaţia zălăuană a pierdut cu 3 – 0, în timp ce juniorii B au fost învinşi cu 2 – 0

La primul sezon în Campionatul Naţional U17 şi U19, SCM Zalău nu îşi poate propune mare lucru, având în vedere că abia în vară a format cele două grupe. Rezultatele pozitive nu pot apărea peste noapte, iar cei doi antrenori au mult  de muncă pentru a închega echipele.

După două etape, juniorii A au un punct, în timp ce juniorii B încă nu au obţinut niciun rezultat pozitiv. Sâmbătă, în etapa a II-a, SCM Zalău a susţinut primele jocuri pe teren propriu, la Baza Sportivă din Treznea.

Adversară a fost CIL Sighetu Maramaţiei, o formaţie care nu spune mare lucru la acest nivel, dar care s-a dovedit a fi mult mai bine pregătită. Formaţia zălăuană a acuzat câteva lipsuri la juniori A şi în final a fost învinsă cu 3 – 0.

Maramureşenii au condus cu 1 – 0 şi la pauză, dar SCM Zalăua a reuşit egalarea, însă arbitrul a anulat golul pe motiv de fault în atac. CIL Sighetu Marmaţiei a făcut 2 – 0 după ce a beneficiat de un penalty, iar spre final a dus scorul la 3 – 0.

Şi elevii lui Marius Muntean au avut câteva situaţii bune de a marca, însă nu au fost suficient de precişi în faţa porţii adverse.

“Am jucat mult mai slab decât în partida de la Cluj, dar ne-au lipsit şi câţiva jucători. Suntem la început şi este mai greu, însă după ce îi vom avea la dispoziţie şi pe jucătorii de la Atletic Zalău, lotul va arăta mult mai bine, atât numeric, cât şi valoric. Chiar dacă suntem la primul sezon vrem să obţinem o clasare cât mai bună”, ne-a declarat antrenorul Marius Muntean.

La juniori B, elevii antrenaţi de Claudiu Cornaci au făcut o primă repriză  bună, în care au avut câteva ocazii de gol.

La pauză s-a intrat cu 0 – 0, însă maramureşenii au fost pragmatici în partea secundă, când au înscris de două ori. Mai întâi după o ieşire greşită a portarului de la SCM Zalău, după care din lovitură liberă au stabilit scorul final.

“În prima repriză dacă eram mai atenţi puteam marca,  dar am ratat câteva ocazii importante. Se vede că echipa este la început şi jucăm cu juniori mai mici”, spune antrenorul Claudiu Cornaci.

SCM Zalău încă nu are niciun punct în Campionatul Naţional U17. În etapa următoare, formaţia zălăuană va juca în deplasare la LPS Satu Mare.

U19: SCM Zalău – CIL Sighetu Marmaţiei 0 – 3 (0 – 1)

SCM Zalău: Leonard Mureşan – Ionuţ Brîndea, Sergiu Elekes, Rareş Chiş Dura, Darius Opriş, Rareş Pătcaş, Alexandru Mare, Raul Mureşan, Bogdan Forna, Eduard Dezsi şi Ştefan Neagotă. Rezerve: Alexandru Opriş, Marius Horvath, Cosmin Nichita şi Matias Szabo. Antrenor: Marius Muntean

U17: SCM Zalău – CIL Sighetu Marmaţiei 0 – 2 (0 – 2)

SCM Zalău: Stelian Unguruşan – Denis Bercea, Răzvan Jula, Andrei Tite, Robert Silaghi, Alex Szucs, David Ardelean, Florin Herţe, Vlad Naghiu, Graţian Rezmiveş şi Florin Varga. Rezerve: Laurenţiu Şerban, Darius Şerban şi Merce Balabuc. Antrenor: Claudiu Cornaci

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL