Connect with us

FOTBAL

Ioan Gurzău: “Când vine vorba de bani, jucătorii de la Şimleu fac mereu comparaţii cu cât câştigă cei de la Zalău”

Președintele echipei Sportul Șimleu crede că unii jucători de Liga a III-a au început să viseze la contracte bănoase, mai ales după “unele echipe au stricat piaţa. Este clar că noi nu putem oferi ce oferă SCM Zalău sau Minaur Baia Mare, unde sunt salarii de nivelul Ligii a II-a

Doi jucători şimleuani au decis să plece în vară de la echipă, fiind nemulţumiţi de situaţia financiară. Eduard Trinka a plecat în Germania, iar Adelin Neaga  a anunţat conducerea că se va angaja într-un alt domeniu pentru a câştiga mai bine.

Preşedintele Ioan Gurzău susţine că s-a ajuns în această situaţie din cauza faptului că jucătorii de la Şimleu fac mereu comparaţii cu cât câştigă fotbaliştii de la SCM Zalău, echipă care are o susţinere financiară mult peste ce are Şimleul.

“Adelin Neaga ne-a transmis că nu mai rezistă financiar cu banii care îi primeşte la Şimleu şi vrea să plece la muncă. Îşi doreşte mai mult, iar la noi la echipă este  o limită. Când vine vorba de bani, jucătorii de la Şimleu fac comparaţii cu cât câştigă cei de la Zalău, dar ce vină au ei că s-au născut la Şimleu şi nu la Zalău. Unele echipe au stricat piaţa. Este clar că noi nu putem oferi ce oferă SCM Zalău sau Minaur Baia Mare, unde sunt salarii de nivelul Ligii a II-a. A fost unul dintre motivele pentru care m-aş fi bucurat să promoveze SCM Zalău şi să nu mai joace tot la acest nivel”, spune Ioan Gurzău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL