Connect with us

Actualitate

Cristian Terheş: “Şase europarlamentari USRPLUS, inclusiv Dacian Cioloş, singurii români care au votat contra României. Rareş Bogdan n-a votat deloc!”

Pe data de 13 septembrie 2021 a fost supusa la vot în plenul Parlamentului European “Rezoluția Parlamentului European referitoare la drepturile persoanelor LGBTIQ în UE”, ce a fost iniţiată în urma unei acţiuni ce a pornit din Comisia PETI. Link-ul la versiunea în limba română a rezoluţiei îl găsiţi la final.

Pe lângă o serie de pseudo-drepturi pretins încălcate comunităţii LGBT, prin această rezoluţie se solicită Comisiei Europene să ia măsuri împotriva României pentru că “înca” nu a recunoscut căsătoriile homosexuale.

Parlamentul European “invită Comisia să ia măsuri de executare împotriva României pentru nerespectarea în continuare a acestei hotărâri [Coman & Hamilton – n.n.] și pentru lipsa unei căi de atac care a forțat reclamantul să recurgă la CEDO pentru a obține reparații”, se prevede in aceasta Rezoluţie la punctul 10.

Hotărârea Coman & Hamilton prevede că termenul “soț/soție”, astfel cum este utilizat în Directiva privind libera circulaţie, se aplică şi partenerilor de același sex.

În favoarea acestei rezolutii, care cere condamnarea României, au votat: Cioloş, Mituta, Pislaru, Stefanuta, Strugariu, Tudorache (toţi de la USRPLUS şi grupul Renew Europe).

N-au votat: Creţu, Negrescu.

A absentat: Bogdan.

S-au abţinut: Botos, Gheorghe, Motreanu, Muresan, Nistor, Winkler.

Au votat împotrivă: Avram, Basescu, Benea, Blaga, Buda, Busoi, Ciuhodaru, Falca, Grapni, Hava, Manda, Marinescu, Nica, Plumb, Terhes, Tomac, Tudose, Vincze.

În imaginea din ataşament puteţi vedea şi votul pe ţări.

La votul pe grupuri se poate vedea care grupuri suţtin în majoritate aceasta linie şi care nu.

Fac precizarea că în Comisia PETI am depus o solicitare de “split vote” (vot separat) pentru a scoate referirea la România din text, solicitare care a fost preluată de Grupul ECR. Când s-a supus la vot, cererea a căzut la un vot.

În concluzie, aveţi aici încă o dovadă că grupul Renew Europe şi USRPLUS sunt aliniate neomarxismului, intenţia lor fiind de a submina nu doar statele naţionale, dar şi noţiuni elementare ca familie ori bărbat şi femeie.

Pe baza acestei rezolutii, care vine dupa raportul Matic, se va impune şi propaganda ideologiei de gen în scoli, în baza căreia copiii vor fi învăţaţi din frageda copilăriei că pot fi, la alegere, băieţi ori fete, ambele în acelaşi timp sau un pic dintr-unul şi mai mult din altul.

Cioloş şi USRPLUS trebuie să explice în faţa românilor acest nou vot împotriva României!

Link la rezoluţie în limba română:

https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/B-9-2021-0431_RO.html?fbclid=IwAR0UgxvQhlu5TnlgqrpjVbhSAYfmdD7HL2aPdou0uNec6_UzRRqd5WVIU1A

Cristian Terheş – europarlamentar PNŢCD

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate