Connect with us

Social

Doi dintr-o lovitură. Poliţiştii din Sâmnihaiu Almașului au prins doi şoferi băuţi în aceeaşi zi!

Pe data de 12 septembrie, în doar câteva ore, oamenii legii au depistat în trafic doi conducători auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice. Ambii riscă dosar penal

Pe Drumul Județean 1G, în localitatea Sânmihaiu Almașului, poliţiştii sălăjeni au fost depistat în trafic un conducător auto sub influența alcoolului

Testarea cu aparatul etilotest a evidențiat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente.

Mai apoi, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Sâmnihaiu Almașului au oprit în trafic, pe Drumul Județean 108A, în centrul localității Românași, un autoturism condus de un bărbat din comuna Agrij.

În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat faptul că bărbatul consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, respectiv avea 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul a fost condus la o unitate spitalicească unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, instrumentat de polițiști, sub supravegherea unității de parchet competente.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social