Connect with us

Social

Tânăr din Satu Mare prins cu “mâţa-n sac” de poliţiştii din Cehu Silvaniei pe o stradă din satul Aluniş

La finalul săptămânii trecute, un şofer din Satu Mare s-a procopsit cu un dosar penal de la poliţiştii sălăjeni, după ce acesta a comis o  infracțiune la regimul rutier pe șoselele din Sălaj

Vineri, 10 septembrie, pe Drumul Județean 108A, în localitatea Aluniș (comuna Benesat), polițiștii orașului Cehu Silvaniei au depistat un ansamblu de vehicule, condus de un tânăr de 19 ani, din județul Satu Mare.

La verificarea documentelor celor două vehicule, ioamenii legii au constatat că tânărul deținea permis de conducere necorespunzător categoriei din care făcea parte ansamblul.

Conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere și s-a întocmit dosar penal pentru „conducere fără permis”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 alin. 2 din Codul penal.

La doar o zi distanţă, polițiștii din Cehu Silvaniei au constatat o nouă infacțiune asemănătoare. Astfel, un bărbat în vârstă de 33 de ani din Zalău a fost identificat în trafic conducând un anasmblu de vehicule, având permis de conducere necorespunzător categoriei.

Și în acest caz s-a întocmit dosar penal și polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducere fără permis”, faptă prevăzută și pedepsită de art.335 alin.2 din Codul penal.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social