Connect with us

DIVIZIA A1

MARATON la fileu. Tot turul din Divizia A1 se joacă în doar două luni!

Prima etapă este programată în 9 octombrie, iar ultima etapă se va desfăşura în data de 15 decembrie. La început de campionat, SCM Zalău are parte de adversari uşori. “Programul ne avantajeaz în primele trei etape”, spune antrenorul Marius Lazăr

SCM Zalău a demarat pregătirile pentru noul sezon de o lună, iar vicecampioana României a intensificat deja antrenamentele. Sub comanda antrenorilor se află 12 jucători, după ce în zile trecute a ajuns şi centrul din Columbia, Cristian Palacios.

Aleksandar Minić şi Stojan Iliev vor ajunge sub Meseş abia după Campionatul European, având în vedere că ei participă la turneul final cu Muntenegru şi Macedonia. Startul campionatului Divizie A1 se va da pe 9 octombrie, astfel că vicecampioana mai are la dispoziţie patru săptămâni pentru a se pregăti.

Va putea regla din mers unele lucruri, mai ales că la început de campionat, vicecampioana are un program lejer. În primele etape, formaţia zălăuană urmează să întâlnească adversari accesibili, precum CSM Timişoara, Rapid Bucureşti şi Explorări Baia Mare.

Greul va începe din etapa a IV-a, când SCM Zalău va lua la rând granzii campionatului, Dinamo, Steaua, SCMU Craiova şi Arcada Galaţi.

“Pregătirea decurge bine şi avem timp suficient să ne punem la punct. Avem noroc fiindcă în primele etape avem un program relativ mai uşor şi sunt meciuri în care mai putem regla din lucruri. Vom disputa şi nouă meciuri de verificare, cu echipe din Divizia A1, dar şi din străinătate”, ne-a declarat antrenorul Marius Lazăr.

Turul Diviziei A1 începe pe 9 octombrie, iar ultima etapă este programată în data de 15 decembrie.

Programul lui SCM Zalău în turul de campionat:

Etapa 1 (9 octombrie): CSM Timişoara – SCM Zalău

Etapa 2 (16 octombrie): SCM Zalău – Rapid Bucureşti

Etapa 3 (23 octombrie): Explorări Baia Mare – SCM Zalău

Etapa 4 (30 octombrie): SCM Zalău – Dinamo Bucureşti

Etapa 5 (6 noiembrie): Steaua – SCM Zalău

Etapa 6 (13 noiembrie): SCMU Craiova – SCM Zalău

Etapa 7 (20 noiembrie): SCM Zalău  – Arcada Galaţi

Etapa 8 (27 noiembrie): Unirea Dej – SCM Zalău

Etapa 9 (4 decembrie): SCM Zalău – Ştiinţa Bucureşti

Etapa 10 (11 decembrie): “U” Cluj – SCM Zalău

Etapa 11 (15 decembrie): SCM Zalău – Titanii Bucureşti

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1