Connect with us

Social

FOTO – Ansamblul „Mugur, mugurel”, premiul I la Festivalul „Joc și cânt la Breaza”! Sonia Dragoş, Darius Barbur şi Ariana Botiş – pe podium

Copiii de la ansamblul condus de Anghel și Doina Dușcaș au reprezentat cu cinste judeţul Sălaj la recentul eveniment desfăurat în localitatea prahoveană. Sălăjenii s-au clasat pe primul loc la secțiunea dansuri tradiționale românești

Ansamblul „Mugur, mugurel” al Școlii Populare de Arte și Meserii, aparținând Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, a câștigat mai multe premii la ediția a șaptea a Festivalului-Concurs Național de Folclor „Joc și cânt la Breaza – Tradiția, punte de legătură între trecut și viitor”.

Festivalul, realizat cu scopul de a descoperi, de a promova și orienta copiii, tinerii cu potențial artistic și de a valorifica obiceiurile și tradițiile populare, laice și religioase pentru a fi transmise generațiilor actuale și viitoare, a avut loc în data de 11 septembrie 2021, organizat fiind de Primăria Breaza, Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Breaza, Ministerul Educației Naționale și Inspectoratul Școlar Județean Prahova.

Ansamblul „Mugur Mugurel”, condus de Anghel și Doina Dușcaș, a obținut premiul întâi la festival, la secțiunea dansuri tradiționale românești.

Tot premiul întâi a fost obținut de solista vocală Sonia Alexia Dragoș (12 ani), la secțiunea de cântec popular.

Premiul al doilea, la aceeași secțiune, a fost obținut de solistul vocal Darius Marian Barbur (14 ani) și solista Ariana Daria Botiş (15 ani).

“Vreau să le mulțumesc frumos părinților, tuturor celor ce au fost alături de mine, dar în special minunaților profesori pentru sprijinul acordat şi răbdarea de care au dat dovadă. Un concurs memorabil de nota 1️⃣0️⃣✨“.

Ariana Daria Botiş

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social